Naročnina pri INA! Junij 2024.

Zagotovite si zgodnji dostop zdaj.

Spodaj pustite svoj e-poštni naslov in se pridružite med prvimi.

Kaj je naročnina INA?

1. -50% popust

Izberete izdelke, ki jih želite prejeti - vedno s 50% popustom.

2. Dostava in odpoved

Izberete lahko dostavo vsakih 30, 45 ali 60 dni. Kadar koli se lahko odjavite z 1 gumbom.

3. Darila v vrednosti nad 100€.

Kot del INA naročnine prejmete darila v vrednosti več kot 100€ na leto.

4. Osebni naročniški račun

Po naročnini dobite račun, kjer lahko z 1 gumbom spreminjate datume, sami preskočite dostavo in zamenjate izdelke.

Naročnina INA

Vse kar morate vedeti:

INA naročnino lahko primerjamo s Netflixom naravne kozmetike - vendar bolj zdravo za vas. Lahko izberete INA izdelke, ki jih želite prejemati na svoj dom vsakih 30, 45 ali 60 dni.

Kot dragocen član naše družine imate 50% popust na izdelke v svoji naročnini za celotno obdobje trajanja naročnine. Lahko se naročite na katere koli izdelke želite (tudi en je možen!).

*Na naročila nad 50 € prejmete brezplačno dostavo!

*V naročnino ne morete dodati brezplačnega izdelka.

50% popusta na vse izdelke v vaši naročnini za celotno obdobje trajanja.

Ekskluzivna DARILA v skupni vrednosti več kot 100€ na leto.

Osebna pozornost in skrb.

INA naročnina je na voljo samo dvakrat na leto, junija in novembra. Obdobje prijave traja dva dni ali do zapolnitve vseh razpoložljivih mest. Izven teh obdobij ne sprejemamo novih članov. Naš cilj je zagotoviti edinstveno in posebno izkušnjo za člane naše skupnosti.

Ali se lahko vsakdo naroči?

Da, naročnina je na voljo vsakomur, vendar je na voljo le omejeno število mest. Skupno število mest bo objavljeno nekaj tednov pred odprtjem naročnine. Če si želite zagotoviti zgoden dostop in se pridružiti pred vsemi, pustite svoj e-poštni naslov na naslednji povezavi TUKAJ

  • Vsakih 30 dni
  • Vsakih 45 dni
  • Vsakih 60 dni

Stroški prilagojene naročniške škatle bodo odvisni od števila in vrste izdelkov, ki jih izberete za vključitev. Vendar bodo vsi izdelki, ki jih izberete, na voljo po znižani ceni 50% od njihove redne cene skozi celotno obdobje naročnine. To pomeni, da boste za vse izdelke, ki jih izberete v svojo naročnino, prihranili polovico redne cene.

Pri naročilu pod 50 € plačate znižano ceno izdelkov in poštnino. Ni dodatnih stroškov ali obveznosti.

Plačila se avtomatsko izvajajo prek debetne/kreditne kartice ali PayPala. Obdobje plačila je odvisno od urnika dostave, ki ga izberete. Ni vam treba plačati vseh prihodnjih mesecev vnaprej, ampak samo za prvo dostavo ob času naročnine. Strošek vsake naslednje dostave se bo samodejno odštel z vaše kartice tik pred datumom dostave.

Pošta Slovenije - Dostava na dom - 3,99€

Za naročila nad 50 € - BREZPLAČNA dostava. :)

Plačila so sprejeta le s plačilnimi karticami ali PayPalom.

Razumemo, da nekateri raje uporabljate možnost plačila po povzetju, vendar trenutno naš sistem naročninskega sistema ne podpira gotovinskih plačil. Trudimo se, da bi v prihodnosti uresničili vašo željo.

Vse prve naročniške škatle se pošljejo takoj po zaključku naročila. Druge dostave se izvajajo v skladu z izbranim obdobjem dostave. Vse škatle se pošiljajo ob delovnikih.

Zaklep spletne strani:
Na dan odprtja naročnine bo spletna stran zaklenjena ob 12:00. Tisti, ki so pustili svoje e-naslove za zgodnji dostop, bodo istega dne prejeli skrivno geslo po e-pošti. S tem geslom se lahko prijavijo v spletno stran in dostopajo do naročnine.

Odklep spletne strani:
Ob 19:00 bomo odklenili spletno stran za vse. Če so še vedno na voljo prosta mesta, se lahko kdorkoli prijavi za naročnino. Med prvim zagonom januarja je bilo 70% mest zasedenih med zgodnjim dostopom. Zato vam svetujemo, da pustite svoj e-poštni naslov na obrazcu za zgodnji dostop, ki je na voljo TUKAJ

Naročnina se zapre, dokler se ne zapolnijo vsa razpoložljiva mesta ali 2 dni po odprtju.

Izberete lahko:

  • Vsakih 30 dni
  • Vsakih 45 dni
  • Vsakih 60 dni

Ko zaključite svoje prvo naročilo naročnine, se avtomatsko aktivira osebni naročniški račun. Ta račun vam omogoča enostavno upravljanje naročnine, kot so urejanje izdelkov ali dni dostave, preskakovanje dostav ali odjava. Prejeli boste e-pošto z več informacijami o vašem računu.

Za prijavo v svoj račun obiščite našo spletno stran in kliknite na "INA naročnina" v meniju, nato izberite "Naročniški račun". Vnesite svoj e-poštni naslov in kodo, ki vam je bila poslana po e-pošti ali SMS-u.

Lahko :)

Vedno lahko uredite izdelke ali dni dostave iz svojega naročniškega računa. Omogoča vam, da preskočite dostavo (ostanete naročeni), spremenite dan dostave (na primer, če ste na dopustu!) ali se odjavite s klikom. Upamo, da boste ostali z nami dolgo! ❤️

Ne, promocijske kode ne veljajo za naročila naročnine.

Obrnite se na službo za pomoč strankam TUKAJ. Z veseljem vam bomo kadarkoli pomagali.