Čarobni-Šampon-Vrtnice-Za-Suhe-In-Poškodovane-Lase

ČAROBNI ŠAMPON VRTNICE ZA SUHE IN POŠKODOVANE LASE – z vsebnostjo najdražjega eteričnega olja na svetu

"Adijo PRHLJAJ in MASTNI lasje" z InaEssentials naravnim šamponom proti prhljaju Reading ČAROBNI ŠAMPON VRTNICE ZA SUHE IN POŠKODOVANE LASE – z vsebnostjo najdražjega eteričnega olja na svetu 2 minutes Next POZABITE na izpadanje las in SI ZAPOMNITE InaEssentials Naravni šampon koprive

Čarobni-Šampon-Vrtnice-Za-Suhe-In-Poškodovane-Lase

Vsak si želi lepih in zdravih las. InaEssentials je tu, da vam zagotovi visokokakovostno naravno nego. Naš šampon vrtnice je edinstven zaradi svoje sestave in vsebnosti najdražjega olja na svetu – rožnega olja.

InaEssentials šampon vrtnice je odlična izbira za vse, ki iščete izdelek brez parabenov, sulfatov, umetnih dišav in barvil. In za tiste, ki si želite izdelka, ki bo regeneriral, revitaliziral in nahraniln vase lase.

In katere so ključne sestavine?

InaEssentials Šampon Vrtnice združuje organsko olje vrtnice z arganovim oljem, oljem makadamije in oljem babassu. Poživi lase, jih zgladi in utrdi ter pomaga zmanjšati lomljenje in izpadanje las. Šampon, obogaten z vitamini A, E, D-pantenolom in izvlečkom vinske trte neguje lasišče, nežno očisti in naravno pomlajuje lase ter jih naredi sveže in zdrave.

Čarobni-Šampon-Vrtnice-Za-Suhe-In-Poškodovane-Lase

To je najboljša kombinacija, ki jo lahko zagotovite svojim lasem po vročem poletju, ko ste svoje lase zelo pogosto izpostavljali soncu in slani vodi. Zato vaši lasje potrebujejo dodatno regeneracijo in revitalizacijo.

Nega las je lahko tako enostavna le z InaEssentials. Zagotavljamo vam najboljšo nego v samo 1 steklenički! Ne potrebujete nič več kot naš Šampon vrtnice in vaši lasje bodo spet zasijali.

Kupite ta čudež zdaj s posebnim 40% POPUSTOM. In ne zamudite, saj popusti ne bodo trajali večno.
 

InaEssentials_Slovenija

📌100 % vračilo kupnine - Brez vprašanj📝
Od leta 2021 se držimo gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če niste zadovoljni z učinki izdelka, povrnemo celoten znesek kupnine. 

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.