InaEssentials je podjetje, ki je zavezano trajnosti v vseh vidikih našega delovanja. Od kmetijskih praks, ki jih uporabljamo za pridelavo lastnih ekoloških pridelkov, do embalaže, ki jo uporabljamo za naše izdelke, smo predani zmanjševanju našega vpliva na okolje ter spodbujanju pravične trgovine in odgovornega pridobivanja virov.

Eden od načinov, kako si prizadevamo za trajnost, so naše kmetijske prakse. Izvajamo tehnike trajnostnega kmetovanja, kot sta ohranitvena obdelava tal in kolobarjenje, da ohranimo vire in zaščitimo okolje. Naši pridelki so pridelani na biodinamičen način, kar pomeni, da ohranjamo in negujemo naše rastline z naravnimi metodami, na primer z izvlečkom divje koprive. Koprive nabiramo ob polni luni na biodinamični način, ki naj bi povečal moč in učinkovitost rastlin.

Ostanke destilacije eteričnih oljnic uporabljamo tudi kot kompost za zemljo, ki pomaga izboljšati zdravje in rodovitnost tal. To nam omogoča pridelavo visokokakovostnih ekoloških pridelkov, hkrati pa zmanjšamo naš vpliv na okolje.

Poleg naših kmetijskih praks podpiramo tudi pošteno trgovino in odgovorno pridobivanje. Tesno sodelujemo s kmeti in dobavitelji, ki uporabljajo trajnostne kmetijske prakse ter zagotavljajo poštene plače in delovne pogoje. S podporo tem kmetom in dobaviteljem pomagamo spodbujati trajnostno kmetijstvo in izboljšujemo življenja tistih, ki so vključeni v industrijo.

Nenazadnje smo zavezani k uporabi okolju prijazne embalaže. Vse stekleničke za naše izdelke je mogoče reciklirati in naše stranke spodbujamo, da jih reciklirajo, ko končajo z izdelkom.

Na splošno je InaEssentials zavezana trajnosti v vseh vidikih našega poslovanja. Od kmetijskih praks do pakiranja in nabave si prizadevamo zmanjšati svoj vpliv na okolje ter spodbujati pravično trgovino in odgovorno nabavo.

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.

OSTANITE NA TEKOČEM

Blog objave

8. marec: Kateri izdelek letos podarjamo brezplačno?

8. marec: Kateri izdelek letos podarjamo brezplačno?

Vsako leto 8. marca brezplačno podarimo en od naših najbolje prodajanih izdelkov. Razlog za to je naš končni cilj: predstaviti naravno kozmetiko čim večjemu številu ljudi, saj verjamemo, da ima na...
Marija in Vasil  Ralchevi

Naravna rešitev za hiperpigmentacijo in starostne pege: Hydrolina Bele jelke

Naša družinska zgodba InaEssentials: "Vnesite naravo v vašo rutino nege kože" Naša družinska blagovna znamka verjame, da narava ponuja vse rešitve za zdravo in lepo kožo. Kot starši treh majhnih o...
Maria Ralcheva drži zelišče šentjanževke

Naravna rešitev za luskavico: Hydrolina šentjanževke

Kot mati in lastnica podjetja razumem pomen uporabe naravnih izdelkov zase in za svojo družino. Zato vam z veseljem predstavljam našo najnovejšo rešitev za nego kože: organsko vodico iz šentjanžev...