Preskoči na vsebino

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 49€

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Vaša košarica je prazna

1. DOSTAVA

1.1 Koliko stane dostava oz. poštnina?

Poštnina po vsej Sloveniji stane 3,99 € (+ 0,69€ za plačilo po povzetju).

1.2 Kdaj je poštnina brezplačna?

⚬Poštnina je brezplačna za vsa naročila nad 49€

2. PLAČILNA SREDSTVA IN GARANCIJA VRAČILA KUPNINE

2.1. Katere plačilne metode imam na voljo?

Svoje naročilo lahko plačate s kreditno oz. debitno kartico Mastercar/Visa ali pa po povzetju.

2.2. Kdaj lahko koristim garancijo vračila kupnine?

⚬ Garancijo vračila kupnine lahko koristite, če z učinki izdelka po vsaj 14. dneh redne uporabe niste zadovoljni.

2.3. Kaj moram storiti, da dobim nazaj kupnino za neučinkovit izdelek?

⚬ Kontaktirajte nas. Postopek vračila kupnine bomo izvedli, ko pridobimo vse potrebne podatke.

3. POPUSTI

3.1. Zakaj moja koda za popust ne deluje?

 ⚬ Za 1 nakup lahko uporabite le 1 kodo za popust naenkrat.  V košarici se prikaže pojavno okno in lahko znižane izdelke dodate od tam ali pa pri zaključevanju nakupa dodate vpišete svojo kodo za popust. Ne morete pa koristiti obeh možnosti za isti nakup, saj se različni popusti med seboj izključujejo. Če dodate samo kodo in je še vedno neveljavna, se obrnite na našo podporo: TUKAJ. Z veseljem vam bomo pomagali.

3.2. Kam naj vpišem kodo za popust?

⚬ Kodo lahko vpišete v polje "Koda za popust" v zadnjem koraku naročanja.

4. IZDELKI

4.1. Za koga so InaEssentials izdelki primerni?

Otroci, dojenčki, nosečnice in doječe matere - Naši izdelki so popolnoma naravni, ne vsebujejo nobenih dodatkov (če ni navedeno drugače), zaradi česar so popolnoma primerni za vse stranke – tudi za najmlajše, nosečke in doječe matere. Priporočamo pa, da izdelke vedno začnete uporabljati šele po opravljenem alergijskem testu – nanesite majhno količino izdelka na kožo na notranji strani komolca in opazujte, ali se bo pojavila reakcija. Ne pozabite, včasih nismo mi tisti, ki izberemo zelišča, ampak zelišča izberejo nas. :)

 Ženske, moški, najstniki - Naši izdelki so popolnoma naravni, ne vsebujejo nobenih dodatkov (če ni navedeno drugače), zaradi česar so popolnoma primerni za vse stranke – ne glede na spol ali starost. Priporočamo pa, da izdelke vedno začnete uporabljati šele po opravljenem alergijskem testu – nanesite majhno količino izdelka na kožo na notranji strani komolca in opazujte, ali se bo pojavila reakcija. Ne pozabite, včasih nismo mi tisti, ki izberemo zelišča, ampak zelišča izberejo nas. :)

⚬ So primerni za osebe z alergijami/diabetesom/astmo? - Naši izdelki so popolnoma naravni, ne vsebujejo nobenih dodatkov (če ni navedeno drugače), zaradi česar so popolnoma primerni za vse stranke. V primeru kroničnih bolezni in posebnih zdravstvenih stanj (alergij, astme ...) vam svetujemo, da se pred uporabo InaEssentials izdelkov posvetujete s svojim zdravnikom. Poleg tega priporočamo, da naše izdelke vedno nanesete šele po opravljenem alergijskem testu – nanesite majhno količino izdelka na notranjo stran komolca in opazujte, ali se bo pojavila reakcija. Ne pozabite, včasih nismo mi tisti, ki izberemo zelišča, ampak zelišča izberejo nas. :)

⚬ V kombinaciji z drugimi izdelki? - Ker so naši izdelki popolnoma naravni, jih lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi izdelki za nego kože in las. Vendar pa ne moremo zagotoviti, da bodo v kombinaciji z drugimi izdelki dosegli optimalne rezultate.

⚬ Z določenimi zdravili in  zdravljenji - Ker so naši izdelki popolnoma naravni, jih lahko uporabljate v kombinaciji z zdravili. Vendar ne moremo zagotoviti končnega rezultata. Predlagamo, da se pred kombiniranjem naših izdelkov z zdravili najprej posvetujete z vašim zdravnikom.

⚬ Za barvane lase? - Naši izdelki za nego las ne vsebujejo nobenih sestavin, za katere bi bilo znano, da vplivajo na barvo las.

4.2 Vonj?

⚬ Zakaj imajo nekateri InaEssentials izdelki neobičajen vonj? - Naše vode InaEssentials pridobivamo s primarno parno destilacijo sveže nabranih zelišč. Svojih izdelkov ne bogatimo z nobenimi dodatnimi običajnimi aromami in parfumi, ne posegamo v lastnosti, niti ne dodajamo konzervansov in stabilizatorjev. Kar prejmete, je čista narava v steklenici, saj prihaja naravnost iz zemlje. Tako lahko zagotovimo najboljšo kakovost naše ekološke vode.

⚬ Zakaj različne značke istega izdelka dišijo drugače? - To je dokaz, da ohranjamo naše izdelke tako čiste, kot prihajajo naravnost iz narave :) Naša zelišča gojimo na različnih lokacijah po Bolgariji, kjer se lahko mikroklima, lastnosti tal in drugi kmetijski dejavniki razlikujejo. Tako se tudi biokemične lastnosti vsake letine nekoliko razlikujejo in bi lahko opazili dobro razlikovanje v različnih značkah istega izdelka.

⚬ Razlika v naših izdelkih vas sploh ne bi smela skrbeti - Preprosto nas ne zanima dodajanje umetnih arom ali barvil, da bi poenotili naše izdelke. Želimo vam ponuditi najvišjo kakovost, naravnost nenaravne izdelke, tako čiste, kot jih ustvarja plodna bolgarska tla.

4.3 Kako uporabljati InaEssentials hidrolate?

⚬ Za obraz in telo - Nanesite majhno količino vode na bombažno blazinico in z njo nežno drsite po problematičnih predelih.

⚬ Vodo lahko nanesete na celotno telo. Ni treba sprati. Vodo lahko uporabite večkrat čez dan, odvisno od stanja vaše kože. Za bolj prilagojena navodila se obrnite na našo ekipo.

⚬ Večino vode lahko uporabite kot tonik ali kot osnovo za ličila, preden nanesete druge izdelke za nego obraza.

⚬ Pri uporabi več kot ene vode priporočamo, da jih nanesete s časovnim razmikom vsaj 15-20min, da aktivne sestavine vsakega izdelka prodrejo v povrhnjico in opravijo svoje :)

⚬ Za lase - Vodo razpršite na lasišče, na korenine in jo nežno masirajte nekaj minut. Naj počiva. Ni ga treba sprati, saj se bo hitro posušila, aroma pa bo izginila v samo nekaj minutah.

⚬Vodico lahko uporabite večkrat čez dan, odvisno od stanja vaše kože. Za bolj prilagojena navodila kontaktirajte

⚬ Za nohte - Vodo lahko razpršite neposredno na nohte.

⚬ Pripravite si lahko tudi majhno kopel za prste in nohte za nekaj minut namočite v vodi.⚬ Priporočamo tudi obkladek za nohte – v vodo namočite blazinico, torbico ali oblačilo po želji in nanesite na nohte.

4.4 Katere izdelke predlagamo za težave s kožo in lasmi?

Naša linija izdelkov RoutINA, podprta s kliničnimi testi in močjo narave, vam bo zagotovila kompleksno nego in trajen učinek.

Akne RoutINA™ - trajna rešitev za akne in ogrce
Anti-Age RoutINA™ - trajna nega za starajočo se kožo in drobne gubice
Prhljaj RoutINA™ Zanj – trajna rešitev za prhljaj in seborejo
Prhljaj RoutINA™ za Njo - trajna rešitev za prhljaj in seborejo
Ekcem RoutINA™ - trajna rešitev za ekcem in razdraženo kožo
Izpadanje las RoutINA™ zanj - trajna rešitev za izpadanje las
Izpadanje las RoutINA™ za Njo - trajna rešitev za izpadanje las
Hiperpigmentacija RoutINA™ - obstojna rešitev za pigmentne madeže
Glivice na nohtih RoutINA™ - trajna rešitev za glivice in smrdljive noge
Luskavica RoutINA™ - trajna rešitev za luskavico in občutljivo kožo
Krčne žile RoutINA™ - trajna rešitev za krčne žile in utrujene noge

4.5 Ali je važno, kateri tip kože imam?

⚬ Seveda. Če niste prepričani glede tipa kože ali, kateri izdelek bi bil za vaš tip kože najbolj primeren, nas prosim kontaktirajte: TUKAJ Z veseljem vam bomo pomagali.

4.6 Ali ponujate vzorčke?

⚬ Za cvetlične vode - ne; predlagano obdobje testiranja za naše izdelke je 14 dni