Preskoči na vsebino

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 49€

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Vaša košarica je prazna

TO JE ISKRENA ZGODBA ZA NAŠO DRUŽINSKO ZNAMKO ...

"Zgodba o učenju na napakah, o uspehu, o žalostnih in srečnih trenutkih. Želimo biti čim bolj odprti do vas - svojih strank - in vam resnično dati občutek, da ste tudi vi del naše InaEssentials družine! "
- Veselina Ralcheva

ZAMETKI INAESSENTIALS

Začetki ...

Leta 1999 sva bila z možem Nikolajem že poročena in imela 2 otrokoma. Takrat sem učila sem glasbo, mož pa je bil gasilec. A želela sva narediti več, narediti spremembo in biti drugačna, vendar nisva vedela, kaj je tisto pravo za naju pravo. Nekega dne mi je mož med vožnjo nenadoma rekel: "Lahko bi gojila vrtnice in sivko. Kaj praviš?". Tradicija, ki je bila v našem domačem kraju dolgo pozabljena. Res sem bila skeptična, vendar sem iz nekega razloga rekla "DA". Začela sva kot popolna amaterja s finančno podporo najinih staršev. Vlagala sva v 4 velike njive in majhno destilarno. Kmalu zatem sem bila noseča s tretjim otrokom in res smo se bali prihodnosti, saj do takrat posel (še) ni zacvetel.

Do leta 2007 smo bili v veliki izgubi in res smo bili prestrašeni, ker je bila za leto 2008 napovedana gospodarska kriza.. Še vedno se spomnim, da naju je najmlajša hčerka Elena vprašala: "A bomo revni, če kupimo te čevlje?" Naš finančni položaj je bil res slab. Proizvajali smo neverjetno kakovostne izdelke, vendar zanje nismo imeli trga.
Vse se je spremenilo leta 2007, ko je Bolgarija vstopila v EU, in smo končno lahko našli trg za svoje izdelke. Leto 2013 pa je bilo potem leto, ko smo po 14. letih poslovanja finančno končno prilezli na zeleno vejo. 

"Celotna izkušnja nam je spremenila življenje in nas naučila, da če vso svojo energijo, čas in ljubezen vlagaš v nekaj, bo to sčasoma obrodilo sadove."

ROJSTVO PRAVE DRUŽINSKE ZNAMKE INAESSENTIALS

InaEssentials

Leta 2019 je moj sin prišel na idejo, da naredi spletno trgovino in strankam naše izdelke prek spleta prvič ponudi pod imenom InaEssentials. Po prvih pozitivnih povratnih informacijah so začela prihajati naročila in s celo družino smo se morali prilagoditi na novo organizacijo dela. Hitro sem prevzela administracijo, hčerki Elena in Maria družbena omrežja, Vasil spletno prodajo in oglaševanje, moj mož Nikolaj proizvodnjo. Tako se je oblikovala družinska blagovna znamka v pravem pomenu besede. :)


Zaradi dosežkov blagovne znamke InaEssentials in neverjetnih pozitivnih povratnih informacij s celotnega lokalnega trga v Bolgariji ter drugih trgov EU sem leta 2019 prejela tudi prvo nagrado »Ekološka kmetovalka leta«. Zame je to pomenilo nekaj velikega, saj sem čutila, da so bili ves trud, neprespane noči in vztrajnost končno poplačani. To je bil trenutek, ko sem se zavedla, da s svojo družino ustvarjam nekaj lepega in to delim tudi z drugo družino - strankami. ❤️

INAESSENTIALS V TUJINI

Od leta 2019 dalje naša družinska blagovna znamka še naprej raste. S ponosom trenutno delujemo in trgujemo na 18 evropskih trgih. Trudimo se ponujati najboljšo podporo strankam, kakovostne izdelke in hitro dostavo po vsej Evropi.

NAŠI IZDELKI

Kot mama treh otrok vem, kaj pomeni biti odgovoren in skrben ... Podobno kot z otroki ravnam tudi z našimi kozmetičnimi izdelki. Vsi InaEssentials izdelki so izdelani z ljubeznijo ter proizvedeni na naraven in ekološki način.

Vse rastline v hidrolate in eterična olja predelujemo v lastni destilarni, končne proizvode pa nato pravtako stekleničimo in embaliramo v lastnem proizvodnem obratu. Zame je zelo pomembno, da celoten proces proizvodnje od sejanja do etiketiranja poteka v okviru našega podjetja v skladu z vsemi potrebnimi evropskimi predpisi, saj lahko le tako zares trdno stojim za znamko InaEssentials s svojim imenom. Gre namreč za proces, ki ga spremljam od začetka do konca, in za ekološko certificirane izdelke, ki jih lahko z družino uporabljamo doma in ki jih z veseljem in ponosom ponudim tudi svoji drugi družini - našim neverjetnim strankam!

Naše družinsko podjetje se že več kot dve desetletji ukvarja z ekološkim kmetovanjem in predelavo eteričnih oljnic. Podjetje goji ekološke nasade sivke, vrtnic, sumaka, melise, kamilice, žajblja in drugih rastlin.

Resnično cenimo dejstvo, da ste si vzeli čas za branje o naši družinski blagovni znamki. Zaradi tega vas želimo presenetiti s 12% popustom s promocijsko kodo: ONAS12 Vnesete in uporabite jo ob koncu naročila izdelkov, ki jih lahko izberete TUKAJ.

Ja, radi smo drugačni in morda se ne zdi najbolj profesionalno, da kodo za popust vnesemo pod zavihek "O nas". Vendar je to družinsko podjetje, ki svoje stranke rado nagrajuje vedno in povsod.😅

NAŠA SOCIALNA POLITIKA

Od leta 2002 ima naše podjetje močno socialno politiko. Zaposlujemo večinoma predstavnike manjšinskih skupnosti. Na ta način jim ponujamo možnost zaslužka za boljše življenje. Od leta 2002 smo že več kot 150 družinam pomagali tudi pri gradnji domov, vključevanju v lokalno skupnost in zagotavljanju sredstev za šolanje njihovih otrok. Še vedno se spomnim, da sem v dogovoru z delavci pregledovala ocene njihovih otrok in podeljevala bonuse za njihove dobre ocene. Neprecenljivo. :)

Res smo hvaležni za vsakega izmed svojih marljivih in zvestih delavcev. Večina družin iz manjšin zdaj dela v Španiji, na Portugalskem in na Češkem. Na srečo se ljudje, ki smo jim pomagamo že pred več kot 20. leti, tega spomnijo. Zdaj imamo zveste delavce, ki nam pomagajo graditi to, kar je InaEssentials danes. Brez njih nam ne bi nikoli uspelo. Te ljudi želimo predstaviti, saj so pridni delavci, ki bodo še naprej ostali v središču delovanja našega podjetja.

Verjamemo v to, kar počnemo, in prepričani smo v eno: da ima InaEssentials s prijaznim odnosom do kupcev ter pripravljenostjo, da se vedno odzovemo na njihove želje ter potrebe, potencial, da postanemo nekaj velikega. Naj bo še tako čudovito, obljubljamo vam, da bomo za vedno ohranili vrednote majhne družinske blagovne znamke, saj je to naše bistvo in razlog za uspeh. ❤️

- Veselina Ralcheva

Poiščite nas na družbenih omrežjih