EKCEM in kako je majhna družinska blagovna znamka rešila ta problem z EKO izdelkom

EKCEM in kako je majhna družinska blagovna znamka rešila ta problem z EKO izdelkom

EKCEM 

Problem, ki ga imajo lahko ljudje vseh starosti. Velike blagovne znamke ponujajo rešitve, nekatere so dražje, nekatere cenejše, a vsem je skupno eno: težave ne rešujejo na dolgi rok. Julija 2021 smo opravili analize in teste kakovosti ter poslali Eko Kamilična vodica številnim prijateljem in znancem s podobnimi težavami. Presenetilo nas je dejstvo, kako hitro so nas začeli klicati in se zahvaljevati. To je bil trenutek, ko smo se odločili trdno stati za namero, da ta izdelek vključimo v spletno prodajo.

Oglejte si izdelek TUKAJ

Na srečo smo na tej točki že uveljavili InaEssentials kot blagovno znamko. Najini 3 otroci so nama pomagali izpeljati ter uresničiti idejo od proizvodnje do lansiranja izdelka na spletu. Če hitro preletite ponudbo na trgu, boste videli, kako je iz neznanega izdelka naš hidrolat kamilice do danes postala eden najvišje ocenjenih in najučinkovitejših izdelek proti ekcemom v Sloveniji.

VEČ O NAS

Smo družinsko podjetje, ki se z ekološkim kmetijstvom ukvarja že od leta 2000. Začeli smo amatersko, a z veliko navdušenja in truda. Čeprav je naša znamka že precej zrasla, se nenehno trudimo še vedno trudimo izboljšati. Februarja 2019 smo se odločili, da kot družina poskusimo s spletno prodajo izdelkov, ki smo jih dotlej prodajali le v lokalnih ekoloških trgovinicah. Ta ideja se je izkazala za zelo uspešno, saj je danes naša znamka InaEssentials poznana po vsej Evropi, jaz pa sem bila izbran za ekološko kmetovalko leta.

INAESSENTIALS

Začeli smo brez pričakovanj … Sin je med študijem marketinga in oglaševanja naredil spletno stran InaEssentials. Odločil se je za testiranje in objavil 1. oglas na Facebooku. Na začetku ni bilo velikega učinka, saj smo za oglaševanje porabili zgolj 15 € na dan in smo imeli zgolj 1–2 naročili. Vse se je spremenilo, ko so se pod oglasi začeli pojavljati komentarji zadovoljnih strank. Še dandanes jih na dnevni bazi dobimo zelo veliko. Vedno pa smo veseli tudi konstruktivne kritike, ki jo vzamemo zelo resno, saj se, kot rečeno, trudimo vedno še dodatno izboljšati.

Oglejte si izdelek TUKAJ

Približno po enem mesecu je imel naš prvi oglas že več kot 20 pozitivnih komentarjev, kar je imelo velik učinek. Odločili smo se, da objavimo še 2 oglasa in zgodilo se je isto. V nekem trenutku smo ugotovili, da našo ekološko kamilično vodo proti ekcemom kupujejo ne samo starejši, ampak tudi mame z mladostniki, mame z dojenčki, najstniki in celo moški. In velika večina je z rezultati več kot zadovoljna.
Preverite najboljšo ponudbo tega izdelka TUKAJ

VAŠE ZGODBE SO NAŠ NAVDIH 

Pred in po:


Preverite najboljšo ponudbo tega izdelka TUKAJ

Hidrolat kamilice je hitro postal hit med mamicami za nego in odpravljanje ekcemov pri dojenčkih. Izkazalo se je, da ima veliko dojenčkov pogosto ekceme in na trgu skoraj ni nobenega drugega naravnega in organskega izdelka, ki bi resnično pomagal. Naša najljubša zgodba je prav zgodba ene izmed strank v Sloveniji. Njen sinček je imel velike težave z ekcemom na nogah dobre 2-3 tedne in prav nič mu ni pomagalo. Po razlagi učinkov izdelka, mamica še vedno ni bila čisto prepričana v nakup … Resnično smo verjeli, da lahko naš izdelek pomaga pri ekcemu njenega sinčka, zato smo ji brezplačno poslali 2 steklenički … In končno rezultati so bili osupljiv. Mamica je še danes naša zvesta stranka, malček pa nima več težav z ekcemi in razdraženo kožo.

Po več kot 1000 prodanih izdelkih, dobrih ocenah izdelkov in zelo redkih reklamacijah smo se odločili za spremembo našega oglaševanja. V kvaliteto svojih izdelkov tako zelo zaupamo, da sedaj nudimo brezplačno vračilo celotne kupnine, če z učinki izdelkov po 2 tednih uporabe niste zadovoljni. Ta poteza se je izkazala za zelo ugodno za blagovno znamko, saj omogoča, da novi kupci, ki naših izdelkov še ne poznajo, le-te preizkusijo brez kakršnega koli tveganja.

KAJ JE TAKO UNIKATNEGA PRI NAŠIH ORGANSKIH IZDELKIH?

Glavno, kar nas razlikuje od ostalih ponudnikov je to, da za svoje ekološke nasade kamilice, sivke in drugih zelišč skrbimo na povsem svojevrsten način. Naš donos je 2-krat nižji od povprečja, kakovost zelišč in končnih izdelkov pa je neprimerljivo višja in to kupci najbolj cenijo. Ekološki certifikat nam sicer dovoljuje uporabo organskih gnojil ali škropiv, vendar ne uporabljamo niti tega. Edino, s čimer zdravimo svoje njive, je naš popolnoma naraven "skrivni" pripravek, ki je narejen po biodinamičnem receptu.

O čem sploh govorimo? Ob polni luni naberemo koprivo, ki jo nato uporabimo kot glavno sestavino za naš pripravek proti škodljivcem. Ta prevretek prežene vse različne bolezni in hkrati ohranja zdravilne lastnosti nasadov sivke, kamilice itd., ki se potem odražajo tudi v visoki kvaliteti ter zdravilnih učinkih končnih izdelkov.

Ne osredotočamo se na promet, temveč na zadovoljstvo in zvestobo strank. Svoje poslovanje smo začeli s takšno mentaliteto, ki jo bomo sledili še naprej. Če želite tudi vi preizkusiti naš EKO Hidrolat kamilice proti ekcemom, lahko to storite TUKAJ

Oglejte si izdelek TUKAJ

Trenutno sodelujemo z logističnim centrom v Sloveniji in vsa naročila so dostavljena v 24-48 urah preko GLS-a.
Za nakup vam podarjamo tudi promocijsko kodo za 20%, ki je: ina20

Ogledate si lahko tudi ostale organske izdelke iz naše ponudbe, ki imajo prav tako neverjetne naravne zdravilne lastnosti. Na naši spletni strani: www.inaessentials.si

👇Več naših EKO izdelkov si lahko ogledate s klikom na gumb👇

InaEssentials_Slovenija

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.