Ekološka kmetovalka leta Veselina Ralcheva in njeni neverjetni izdelki za akne in ekceme

Ekološka kmetovalka leta Veselina Ralcheva in njeni neverjetni izdelki za akne in ekceme

VESELINA RALCHEVA

"Zdravilna moč narave, uporabljena pri reševanju težav ljudi. Naši izdelki predstavljajo nasprotje množičnim umetnim produktom vse okoli nas."

Veselina Ralcheva - ekološka kmetovalka leta 2019

Leta 1999 sem bila poleg kmetovanja še vedno vpeta v poučevanje glasbe, mož Nikolaj pa je bil gasilec. Na skupnem potovanju se je Nikolaj z mano začel pogovarjati o možnosti, da bi začeli gojiti vrtnice. Najprej sem mu rekla, da je to preveč zapleteno in ni za naju, vendar me je uspel prepričati, da poskusiva. Danes živimo svoje sanje, saj delava v družinskem podjetju skupaj s 3 otroki in drugimi marljivimi delavci. Svoje izdelke pa pod znamko InaEssentials ponujamo že v 20 evropskih državah. To je nekaj, česar nikoli nisem pričakovala, in zato ljudem vedno rečem, naj se ne ustrašijo neznane poti, ko imajo možnost izbire.

Od leta 2006 je naš kmetijski posel postal glavni vir preživetja tudi za predstavnike 40 družin iz manjšinskih skupnosti v Panagyurishtu (našem domačem mestu v Bolgariji). Vse do danes je socialni vidik našega poslovanja še vedno bistveni del našega poslovanja. Nenehno tudi spodbujam otroke naših zaposlenih, da si vedno prizadevajo za trud v šoli in osebnostno rast. Ta socialna politika, ki je tako močno povezana z našo kulturo, je razlog, da imamo zdaj več kot 60 delavcev, ki so pravzaprav nepogrešljivi del naše ekološke znamke.

2019 in majhni koraki, ki so privedli do nekaj velikega

Naziv "Ekološka kmetovalka leta" je bil leta 2019 zame nekaj neresničnega. To je bilo pravo priznanje za dolgoletni trud in delo, hkrati pa tudi priznanje za leto 2019, v katerem smo skupaj z mojimi otroki spremenili pojem "ORGANSKO" pri nas v Bolgariji. Preko naše blagovne znamke "Ralchevi's Organic Gardens" in InaEssentials smo lahko javnosti pokazali, kaj v resnici pomeni ekološko pridelati svoje izdelke. Da bi k ekološkemu kmetovanju in proizvodnji navdihnili tudi druge, smo posneli celoten proces proizvodnje. To je ljudem pokazalo pravo razliko med običajnimi ter pravimi ekološkimi izdelki.

Največji uspeh

Moj največji uspeh je povezan z zdravilnimi lastnostmi naših organskih cvetnih vodic in blagovne znamke InaEssentials. Po številnih testiranjih, raziskavah in validacijah smo leta 2019 skupaj s sinom in 2 hčerkama lansirali blagovno znamko InaEssentials. Blagovna znamka ekološke kozmetike, ki resnično pomaga ljudem in spreminja življenja na bolje. Blagovna znamka, v katero vlagamo vse svoje srce in trud. Vemo, kako učinkoviti so hidrolati pri reševanju različnih težav, kot so akne, ekcemi, rozacea, dermatitis, krvaveče dlesni itd. Vsi ti proizvodi so pridelani na ekološki način, brez uporabe organskih pesticidov. Edino, s čimer zdravimo svoje njive, je naš »koprivin« zvarek, ki je narejen po biodinamičnem receptu.

Zdravilni EKO izdelki, ki so spremenili alternativno zdravljenje v Bolgariji in Evropi

Z našo EKO Sivkino vodico proti aknam smo samo v letu 2019 pomagali več kot 20.000 najstnikom v Bolgariji, da se spopade z aknami. Sivkina vodica je nekaj edinstvenega. Glavna skrivnost naše ekološke sivkine vodice proti aknam je, da za svoje sivkine vrtove skrbimo na povsem drugačen način. Kljub ekološkemu certifikatu si ne dovolimo niti uporabe organskih gnojil ali škropiv. Na ta način naš izdelek praktično zares očisti pore od znotraj navzven in je trenutno naš najbolj priznan izdelek na vseh trgih.

Drugi izdelek, ki je nekaj revolucionarnega na trgu - naravna ustna vodica divjega ruja - je postala skrivnostno "zdravilo" mnogih, ki trpijo za problematiko zob in krvavečih dlesni. Izdelek je alternativa ustni vodi in divji ruj oz. sumac je v zvezi s tem v Bolgariji že več let dobro poznano zelišče. Ljudje ga označujejo za zelišče z najmočnejšim antibakterijskim učinkom.

V začetku leta 2019 smo ustvarili lastno spletno trgovino in začeli z malo oglaševanja ter nizkimi pričakovanji. Dokler se nekega dne pod enim od Facebook oglasov ni pojavil dolg komentar stranke, ki je bila navdušena nad EKO Sivkino vodico ... po tem komentarju se je pojavil še 2., 3. in 4. ... 

Dobre kritike so se širile od ust do ust in posledično je naša blagovna znamka InaEssentials (takrat še z ročnim točenjem hidrolatov v embalaže) postala podjetje s 15 zaposlenimi, ki ves dan prijazno skrbijo za stranke in njihovo zadovoljstvo. Geslo blagovne znamke je: "Potrebe stranke za vsako ceno postavite na prvo mesto in stranko obravnavajte kot del družine."

Nadaljevanje

Ko smo videli, kako EKO Sivkina vodica pomaga ter spreminja življenja ljudi na bolje, smo se odločili, da nadaljujemo po tej poti. In s pomočjo narave smo kmalu našli 100 % naravne rešitve za druge težave. Vse naslednje izdelke smo se odločili pridelati iz lokalnih zelišč in jih gojiti na lastnih vrtovih. Tako smo lahko naravno rešili naslednje težave s kožo in lasmi:

  • Prhljaj in seboreja s pomočjo EKO Žajbljevega hidrolata ✅
  • Suho kožo z EKO Vodico šentjanževke ✅
  • Ekceme z EKO Hodrlatom kamilice ✅
  • Glivice s pomočjo EKO Hidrolata divjega bora ✅

Sanje

Kljub nepredstavljivi podpori strank in temu, kako velika je postala znamka InaEssentials v 2 letih, še naprej veliko sanjamo in imamo 2 glavna cilja: še naprej proizvajati ekološke izdelke, ki so 1) čim bolj dostopni vsem ter 2) rešujejo zdravstvene težave ljudi. Skupaj z možem in otroki damo vse, kar lahko, da ustvarjamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vemo namreč, da lahko z ravnanjem s strankami kot z družino dosežemo veliko!

Za vse, ki berete ta blog, imamo tudi presenečenje, in sicer 15 % popust od prvega naročila na družinski strani InaEssentials.SI Popust lahko izkoristite s kodo za 15% POPUSTA: vesi15

Vemo, da ste zaposleni, zato se ne bomo spuščali v podrobnosti o vsakem od InaEssentials izdelkov. Na spodnji povezavi si lahko ogledate naše izdelke in preberete vse o njih, hkrati pa vam je pod vsakim izdelkom na voljo mnenje že več kot 615 strank: https://www.inaessentials.si/

👇Več naših EKO kozmetičnih izdelkov si lahko ogledate s klikom na gumb👇

📌 100% vračilo denarja 💰✅

Držimo se gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če z učinki naših izdelkov niste zadovoljni, povrnemo celoten znesek kupnine brez dodatnih vprašanj. 😊

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.