HIDROLAT DIVJE KOPRIVE - Naravna rešitev proti izpadanju las in mastnim lasem

InaEssentials

InaЕssentials je naša majhna družinska blagovna znamka, ki se z ekološkim kmetovanjem ukvarja od leta 2000. Sme Veselina Ralcheva, lastnica te znamke, ki jo upravljam skupaj s svojo družino. Zahvaljujoč InaEssnetials sem leta 2019 osvojila nagrado 
"Ekološka kmetovalka leta". S svojimi tremi otroki in možem je InaEssentials iz majhne družinske blagovne znamke spremenila v dobro znano evropsko blagovno znamko, s katero je v manj kot 2 letih pomagala že več kot 500 000 zadovoljnim kupcem.

NAJBOLJ ISKAN INAESSENTIALS IZDELEK

Odkar smo z otroki ustvarili svojo družinsko spletno trgovino, smo z InaEssentials ekološkimi proizvodi pomagali že veliko ljudem. Izkazalo se je, da je naša EKO  Sivkina vodica pravi hit v boju proti aknam in so jo vzljubili po vseh evropskih državah, v katerih poslujemo. To je bil naš "best seller" zelo dolgo časa. Vendar pa se nič ne more primerjati z najbolj zaželenim InaEssentials produktom - Naravno vodico DIVJE KOPRIVE proti izpadanju las in mastnim lasem.


ZGODBA O VODICI DIVJE KOPRIVE

Veliko strank nas je prosilo za izdelek proti izpadanju las in mastni koži. Naša družina je poznala neverjetne lastnosti Hidrolata divje koprive za te dotične težave. Da smo jo ustvarili, pa smo morali premagati številne ovire:

1. Kopriva primarno ni oljna rastlina, ki bi jo lahko destilirali. ❌

2. Običajno so koprivini hidrolati hitro pokvarljivi. ❌

3. Da bi nabrali dovolj divjih kopriv, bi na terenu potrebovali več kot 200 ljudi. ❌
  4. Naravni vonj izdelka je res neprijeten. 

   Ker smo v naprej predvideli vse te težave, smo vsako izmed njih predebatirali in na koncu za vsako našli tudi rešitev. Če sem iskrena, gre velika zahvala mojemu možu - Nikolaju Ralchevu, ker je uspel pripravil odličen načrt proizvodnje, ki je v veliki meri razrešil vse zgoraj naštete probleme.

   VELIKI BUM VODICE DIVJE KOPRIVE PROTI IZPADANJOČIM IN MASTNIM LASEM

   Izdelek smo najprej lansirali na domačem trgu v Bolgariji, naš cilj pa je bil pridobiti povratne informacije, preden ga predstavimo na drugih trgih EU. Vendar smo imeli za ta izdelek že prvi dan več kot 1000 naročil. V manj kot dveh tednih je bilo o izdelku na stotine pozitivnih komentarjev in v dveh mesecih smo prodali vse svoje zaloge tega hidrolata. Povpraševanja je bilo ogromno, vendar je sezona kopriv minila.

   KAJ O IZDELKU PRAVIJO NAŠE STRANKE?

   Odzivi iz tujine

   Ugotovili smo, da sta izpadanje las in mastni lasje zelo pogosti težavi. Ugotovili smo tudi, da je Hidrolat divje koprive še boljše sredstvo za spopadanje s temi težavami, kot smo sprva mislili. Na koncu je ta hidrolat postal naš najbolje ocenjen izdelkov na vseh EU trgih.

   Odzivi iz Slovenije

   Izdelek navdušuje tako ženske kot tudi moške in namesto, da ga sami hvalimo, bomo raje dovolili svojim strankam, da to storijo namesto nas. 😊

   VELIKO PRESENEČENJE S STRANI INAESSENTIALS 

   Ko smo Hidrolate divje koprive prvič razprodali, je veliko naših kupcev ostalo praznih rok, saj zaradi vseh prodanih zalog izdelka niso mogli več dobiti. Od takrat naprej smo vsak teden prejemali povpraševanja po zalogah tega izdelka ... In končno je VELIKEGA ČAKANJA konec! Ustvarili smo nove zaloge najbolj iskanega izdelka InaEssentials ta hip! In veseli smo, da ga lahko preizkusite takoj!

   Ker cenimo čisto vsako stranko, vas želimo po prebiranju tega bloga presenetiti z 20 % popustom za vaše naročilo v naši družinski spletni trgovini s promocijsko kodo: 20KA (velja za vse izdelke, razen za promo paket vodic in mil, ki sta že znižana). 

   Do Hidrolata divje koprive lahko dostopate s klikom na povezavo: https://www.inaessentials.si/

   👇 ali s klikom na spodnji gumb 👇

   📌 100% vračilo denarja 💰✅

   Držimo se gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če z učinki naših izdelkov niste zadovoljni, ponujamo možnost polnega vračila kupnine brez dodatnih vprašanj. 😊 

   Lahko si privoščite PROMO set cvetnih vodic, pri katerem poleg treh odličnih vodic dobite EKO Sivkino vodico in poštnino GRATIS! 😍

   1. Naravni hidrolat divje koprive - proti izpadanju las in mastnim lasem (200 ml)
   2. Naravna vodica divjega ruja - za ustno higieno in zdrave dlesni (200 ml)
   3. EKO Rožna vodica - za nego in učvrstitev kože (200 ml)
   4. EKO Sivkina vodica - proti aknam (200 ml) ➡GRATIS
   5. ❗Brezplačna dostava

   Št. komentarjev: 51

   • Super izdelek. Čeprav sem moški, me ni sram priznati, da uporabljam ta produkt. Pomaga, to je važno.

    Jan Ž.
   • Že dolgo imam velik problem z obsežnim izpadanjem las (po koroni se mi je še poslabšalo) in sem poskusila skoraj vse, kar obstaja na trgu in se ni nič izboljšalo, dokler nisem poskusila tega hidrolata kopruive, ki je rešil moj problem 100%. Iz osebnih izkušenj toplo priporočam. Trenutno uporabljam 5 flaško in bom še naprej naročala

    Ema
   • Izredno učinkovit izdelek po prvem mesecu uporabe
    Zelo priporočam ta izdelek. Hvala vam

    Klavdija Sobočan
   • Zelo dober izdelek za lase, lasišče ne srbi več

    Franc
   • Lasišče si mažem skoraj 3 tedne s koprivno vodico, izpadanje las se mi je res zmanjšalo za tri četrtine. Res priporočam tole koprivno vodico, ki je zame čudežna po poskusu več izdelkov iz lekarne.
    Kar zadeva spletno stran, je bila pošiljka v 2 dneh že pri meni. pohvala vam, InaEssentials.
    Ne bom oklevala in bom ponovno naročila. :)

    Janja Stare

   Napišite komentar

   Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti