Hydrolina - Organska vodica, hidrosol in hidrolat

Hydrolina - Organska vodica, hidrosol in hidrolat

Kakšno je potovanje HYDROLINE? 

HYDROLINA pot je polna truda in želj, da bi vam – našim strankam, dali najboljše. Šli smo skozi priprave, ki so trajale več kot pol leta. Naj vam povemo več o tem razburljivem potovanju.

Ja, inflacija je, ampak naši družini je uspelo "iz limon narediti limonado"! :) Odločili smo se, da je čas za spremembo in pogled v prihodnost. Tako se je rodila HYDROLINA.

Za začetek smo za vas pripravili darilo presenečenja! Toda najprej morate prehoditi pot z nami in nadaljevati z branjem. :)
Namig: Iščite tudi na najbolj skritih mestih!

Kakšne so prednosti?

[InaEssentials-kamilica-hidrolina]

Hidrolat, ne samo voda.

Od ustanovitve družinskega podjetja proizvajamo in ponujamo hidrolate. Kaj je hidrolat? Odgovor je povsem preprost – hidrolati nastajajo v procesu končne destilacije, kjer je voda močno nasičena z eteričnimi olji. Tako se ločimo od vseh ostalih. Tisto, kar nas dela resnično edinstvene, so naši učinkoviti izdelki.

Kaj naši hidrolati NISO: 

  • Aromične vode – njihova proizvodnja sploh ne vključuje destilacije.
  • Cvetlične vodice – njihova proizvodnja vključuje destilacijo, vendar večina cvetličnih vodic na trgu vsebuje minimalne količine eteričnih olj, kemikalij, konzervansov in alkohola. S tem se odpravi majhen krog zdravilnih lastnosti, ki so še ostale. To je bolj komercialni izraz.
  • Hidrosoli - vprašanje je sporno, vendar je to zelo splošen koncept, ki se uporablja ne le za destilate, temveč tudi za raztopine katerega koli izvora.

[InaEssentials-vrtnica-hidrolina]

Zato vse vodice INA postanejo: HYDROLINA. Tako je, naša najljubša rožna vodica, sivkina vodica, vodica melise in vse ostale so sedaj HYDROLINA! 

Široko področje uporabe

[InaEssentials-metina-hydrolina]

Hidrolati, ki jih proizvajamo, so zvesti zavezniki pri negi kože obraza, las in telesa! Pomagajo proti:

  • Mastni koži, aknam, ogrcom, brazgotinam in pigmentacijam
  • Suhi koži, razdraženosti, luskavici, ekcemom in drugim razdraženostim kože
  • Problematičnem lasišču in lasem, vključno s prhljajem, seborejo, izpadanjem las
  • Težavam z dlesnimi in ustno votlino, vključno z aftami, herpesom in periodontitisom
  • Glivicam na nogah in nohtih
  • Živčnosti in napetost

 [InaEssentials-šentjaževa-hydrolina

Poleg tega so:

  • Povsem naravni, pridelani na ekoloških poljih in vrtovih
  • Pridelani v certificirani, sodobni destilarni za ekološko pridelavo
  • Podlaga v jutranji in večerni rutini, ki kožo pripravi na nadaljnjo nego
  • Uporablja se pri UV zaščiti
  • V plastenkah, ki jih je mogoče 100 % reciklirati
  • Ponovno polnjenje v bližnji prihodnosti
  • Ustvarjeni s pomočjo manjšinskim družinam v našem domačem kraju;
  • Primereni za vsakodnevno uporabo
[InaEssentials-sivka-hydrolina]Veseli nas, da ste prišli tako daleč! To je to! Obljubimo, da vam ne bo žal.
Nov dizajn, okolju prijazne steklenice, kompaktnost.

Zaradi sanj o rasti na svetovni ravni in v sozvočju z naravo smo se namesto 200 ml odločili za uporabo 150 ml steklenic.
Za pohvalo našim strankam nudimo:[InaEssentials-nov-dizajn]

 

  • Povsem nov dizajn, v katerega se boste zaljubili. Uspelo nam je ustvariti čarovnijo v steklenički, ki pripoveduje zgodbo naše družine Ina. Uspešno smo združili sodobno, drzno in nepredvidljivo z organskim, naravnim in toplim.
[InaEssentials-eko-stekleničke]
  • Okolju prijaznejše plastenke. Vprašali smo se: »Ali so za okolje najvarnejše biorazgradljive, plastične ali steklene plastenke?« Na to temo smo opravili številne študije in posvetovanja s strokovnjaki. Kaj je postalo jasno? Večina biorazgradljivih materialov je sicer res boljših, preostali pa so naravnost nevarni. Tako smo ugotovili, da so, ko gre za plastenke, reciklirane snovi veliko bolj trajnostna možnost kot biorazgradljive. Torej, kaj imamo zdaj? Možnost recikliranja, ki je resnično okolju prijazna!
[InaEssentials-melisa-hydrolina]
  • Kompaktnost. Prejeli smo na desetine sporočil uporabnikov, ki želijo, da bi bile naše stekleničke bolj kompaktne! Razlog?: Enostavno potovanje in manj prostora. Rečeno in storjeno! 

KDAJ BODO NAŠE VODE PRISPELE K VAM KOT HIDROLINE?

Postopek rebrandinga je še v teku, zato se ne moremo omejiti z rokom. Trenutno razprodajamo vse prejšnje modele steklenic. Ko bodo razprodani, bo HYDROLINA s svojo čarobnostjo preplavila svet. Resnično cenimo vaše razumevanje in z veseljem gremo skupaj skozi ta proces!

Več o proizvodnji HYDROLINA

Kako se gojijo in pridelujejo vse rastline, zaradi katerih je HYDROLINA čarobna?

  • Ponosni smo, da lahko investiramo v novo, sodobno destilarno, edinstveno po svojem obsegu v okolici.

  • V neposredni bližini proizvodnje vzdržujemo tudi svetovalni center. Čarovnija bo prava, saj je celotno mesto obdano z našimi polji vrtnic, sivke in kamilic. Komaj čakamo, da se zberemo obdani s čarobno aromo naših zelišč.

[InaEssentials-nova-distilarna]

  • To pomeni, da bomo od naslednjega leta naprej lahko sprejeli naše stranke z vsega sveta. Poleg tega vam bomo imeli priložnost iz prve roke pokazati, kako proizvajamo HYDROLINO. Kje? V naši novi moderni in visokotehnološki destilarni.

Zagotovite si svojo HYDROLINO sedaj s posebnim popustom -15%. Samo uporabite to kodo na blagajni: FUTURE15 

Postanite del družine InaEssentials zdaj z enim klikom tukaj! 

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.