Kako uporabljati InaEssentials izdelke

Kako uporabljati InaEssentials izdelke

V sodelovanju s strokovnjaki smo v ta kratek blog zapis vključili vse potrebne informacije o uporabi InaEssentials ekoloških izdelkov (hidrolatov), da boste zdaj lahko v polnosti izkoristili vse njihove zdravilne učinkovine.😊 Uživajte!

- Veselina Ralcheva

V sodelovanju s strokovnjaki smo v ta kratek blog zapis vključili vse potrebne informacije o uporabi InaEssentials ekoloških izdelkov, da boste zdaj lahko v polnosti izkoristili vse njihove zdravilne učinkovine.😊 Uživajte!

- Veselina Ralcheva

EKO SIVKINA VODICA (HIDROLAT)
- proti aknam

Naš najbolj prepoznaven in uspešen izdelek z več kot 25 tisoč stalnimi strankami, ki vsak mesec ta naročajo v več kot 13 državah. Trenutno vsakodnevno prejemamo pozitivne komentarje in e-poštna sporočila srečnih strank - najstnikov in njihovih mater, ki so hvaležni za to majhno darilo matere narave. Vodica iz organske sivke je odlično orodje v boju proti aknam in za čiščenje obraza. Ta izdelek pride iz naših ekoloških nasadov in destilarne neposredno v vaše roke. Ekološki način gojenja sivke v visokogorskem predelu Bolgarije pomaga ohranjati zdravilne lastnosti te aromatične rastline - in to je ena od naših skrivnosti ter prednosti pred drugimi proizvajalci. 😊

Uporaba: Uporabite za čiščenje obraza in kože na drugih delih telesa zjutraj in zvečer, tako da majhno količino SIVKINEGA HIDROLATA nanesete na vatirano blazinico in z njo neposredno na kožo. Če je koža nagnjena k mastnosti, lahko izdelek uporabljamo pogosteje (3-4 krat na dan).

Blagodejni učinki:

  • EKO Sivkina vodica s svojim antibakterijskim delovanjem pomaga pri obvladovanju aken in preprečuje njihovo ponovitev.
  • Globoko očisti pore in preprečuje pojav aken in ogrcev.
  • Lahko se uporablja za odstranjevanje ličil kot popolnoma naraven in neškodljiv nadomestek micelarne vodice ali tonika.
  • Pomirja in osveži razdraženo kožo ter odstranjuje izpuščaje in mozolje.
  • Soothes and refreshes irritated skin and removes rashes and pimples
  • Ima pomirjujoč in tonizirajoč učinek, ki spodbuja miren spanec

Naročite in preizkusite EKO Sivkino vodico TUKAJ

NARAVNA VODICA IZ DIVJEGA RUJA (HIDROLAT)
- za ustno higieno in zdrave dlesni   

Ta izdelek je pri vzdrževanju ustne higiene pomagal mnogim našim prijateljem, uživa pa tudi cela naša družina. Zanimivo je, da smo edini proizvajalci Vodice iz organskega divjega ruja na svetu! Razlog za to je, da to drevo raste le na zelo omejenih mestih globoko v gozdovih, na visoki nadmorski višini in ga je mogoče obirati le ročno. Imamo srečo, da živimo prav v regiji, kjer ta rastlina uspeva in imamo tako marljive delavce, ki jo obirajo. Tole je trenutno najbolje prodajana ustna vodica v Bolgariji in Romuniji.

Uporaba: Glavna funkcija vodice iz divjega ruja je ohranjanje higiena ustne votline in se uporablja kot ustna vodica. 2-krat na dan po umivanju zob uporabite 20-25 ml vodice. Grgrajte 30 sekund, nato izpljunite. Vodica divjega ruja odlično vpliva na vnete in krvaveče dlesni, parodontitis in na hiter ter dolgotrajen način odpravlja bakterije, ki povzročajo karies.

Blagodejni učinki:
  • Odlično vpliva na vnete dlesni, parodontitis (paradontozo) in preprečevanje krvavitev.
  • Odpravlja bakterije, ki povzročajo zobno gnilobo, in se izjemno hitro spopade s herpesom in aftami.
  • Pomaga pri vnetem grlu - ob prvih znakih vnetja začnite z grgranjem vodice divjega ruja 
  • na podlagi povratnih informacij strank, naj bi izdelek pomagal pri seboroičnem dermatitisu
  • Po porodu - znani ginekologi priporočajo, naj matere v prvih mesecih po rojstvu opravljajo zunanje izpiranje s pripravkom/vodico iz divjega ruja 

Naročite in preizkusite HIDROLAT Divjega ruja TUKAJ

 EKO ŽAJBLJEVA VODICA (HIDROLAT)
- proti prhljaju in srbečemu lasišču

Naš najnovejši izdelek, ki odlično učinkuje v boju proti prhljaju in seboreji, v nasprotju s šamponi proti prhljaju blagodejno deluje na dolgi rok. Ta izdelek je na trgu povzročil veliko navdušenje in to ni slučaj. Preizkusili smo veliko število naravnih izdelkov, vendar se učinek nobenega ni približal učinku naše EKO žajbljeve vodice. Lasem daje točno tisto, kar potrebujejo, in jih s pomočjo narave poživi.

Uporaba: Lahno plast vode razpršite po lasišču in vmasirajte. Vodica takoj pomirja srbenje in naši testi kažejo, da se prhljaj trajno zmanjša ali izgine že v manj kot 14 dneh uporabe. Priporočamo uporabo zjutraj in zvečer pred spanjem. 😊

Blagodejni učinki:
  • Glavna naloga žajbljeve vodice je boj proti prhljaju in seboreji
  • Blaži lasišče ob prisotnosti seboroičnega dermatitisa in srbenja
  • Študija iz leta 2014, objavljena v Journal of Phytotherapy Research, je pokazala, da ima "žajbljevo eterično olje [ki ga vsebuje naša InaEssentials vodica] statistično pomemben učinek na zniževanje kortizola, pomaga pri obvladovanju depresije, izboljšuje razpoloženje ter blagodejno vpliva na ravnovesje estrogena in ščitničnega hormona."
Naročite in preizkusite EKO Žajbljevo vodico TUKAJ

EKO ROŽNA VODICA (HIDROLAT)
- z anti-age efektom, za vse tipe kože in las

Uporaba rožne vode sega že v starodavni Egipt, ko jo je Kleopatra le-to uporabljala za ohranjanje svoje lepote. Morda je najbolj dragocena funkcija organske rožne vode njena zmožnost regeneracije kožnih celic, zaradi česar je odlična v boju proti suhi in izčrpani koži. Pomaga ohranjati pH ravnovesje kože, jo vlaži in ji daje bolj živahen ter mladosten videz. Vse to predstavlja odličen zaključek vsakodnevne rutine čiščenja in osvežitve kože.

Uporaba: 

Za kožo
Nanesite majhno količino izdelka na vatirano blazinico in ga z njo razporedite po obrazu in vratu (2- ali večkrat na dan).

Za lase (3 načini):

  1. Po šamponiranju (ali po šamponiranju + uporabi balzama) vlijte nekaj produkta na lase. Pustite ga delovati na laseh 15 min, nato pa ga sperite z vodo.
  2. Dodajte rožno vodico v vaš najljubši šampon.
  3. Uporabite stekleničko s pršilom in razpršite nekaj rožne vodice po vaših laseh, ko boste lase želeli tekom dneva odišaviti.

Blagodejni učinki:

  • Ima tonizirajoč, čistilni in vlažilni učinek za vse tipe kože in tudi las.
  • Njegov protivnetni učinek preprečuje pojav aken.
  • Deluje proti staranju kože in spodbuja regeneracijo celic povrhnjice.
  • Lasem daje pomembna hranila in, če izdelek uporabljamo vsak dan, bistveno izboljša naravni sijaj las.

Aromaterapija:
Izdelek lahko uporabite kot dodatek v kopeli za olajšanje stresa ali ga popršite po svoji sobi, posteljnini ali oblačilih. Vonj je lahko na začetku nekaj trenutkov nenavaden, vendar se kmalu nevtralizira in prijetno zadiši.

Naročite in preizkusite EKO Rožno vodico TUKAJ

EKO KAMILIČNA VODICA (HIDROLAT)
- za ekceme in pomiritev razdražene kože

Rimska kamilica raste blizu tal in v višino doseže le 30 cm. Ima sivozelene liste, cvetove kot marjetica ter prijetno diši po jabolku. Rastlino lahko imenujejo kar "rastlinski zdravnik", ker ima pozitivne učinke na rastline, ki rastejo okoli nje. Trenutno je to eden izmed najbolje prodajanih izdelkov InaEssentials.SI med materami, ki kupijo ta izdelek za razdraženo kožo in ekceme svojih otrok. 

Uporaba: Nanesite majhno količino izdelka na vatirano blazinico in ga z njo razporedite po prizadetih predelih kože (2-3 krat na dan). Po nanosu počakajte, da se izdelek vpije v kožo.

Blagodejni učinki:
Za obravnavo ekcemov in razdražene kože:

  • Glavni prednost uporabe kamiličnega hidrolata je zdravljenje ekcemov, izpuščajev, ran ter dermatitisa.
  • V nasprotju z vsemi vrstami krem in kemikalij kamilična vodica naravno čisti in uničuje mikroorganizme, ki so odgovorni za pojav ekcemov.

 Naročite in preizkusite EKO Hidrolat kamilice TUKAJ

Katalog InaEssentials izdelkov, ki si trenutno na voljo v Sloveniji si oglejte tukaj: https://www.inaessentials.si/collections/all

📌 100% vračilo denarja 🧾

Držimo se gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če z učinki naših izdelkov niste zadovoljni, brez dodatnih vprašanj ponujamo polno vračilo kupnine. 👍

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.