Maria Ralcheva drži zelišče šentjanževke

Naravna rešitev za luskavico: Hydrolina šentjanževke

Kot mati in lastnica podjetja razumem pomen uporabe naravnih izdelkov zase in za svojo družino. Zato vam z veseljem predstavljam našo najnovejšo rešitev za nego kože: organsko vodico iz šentjanževke – Hydrolina. Izdelek, ki ga je ustvarila narava, pridobljen iz lastnih vrtov, zagotavlja dolgoročno rešitev za luskavico.

Vodica divje šentjanževke

Naše potovanje

Ustanovitev podjetja ni nikoli lahka, a s podporo moža in otrok smo ustvarili blagovno znamko, ki uteleša našo strast do naravne lepote. Naša družina sodeluje pri gojenju najboljših organskih sestavin in ponosni smo, da lahko koristi narave prinesemo neposredno k vam.

Zakaj verjamemo v Šentjanževko za luskavico

Šentjanževka, rastlina z dolgo zgodovino uporabe v tradicionalni medicini, se je izkazala za učinkovito v boju proti luskavici. Naša organska vodica iz šentjanževke - Hydrolina je pridobljena iz najboljših ročno nabranih cvetov šentjanževke in je posebej oblikovana za pomiritev in vlaženje razdražene kože.
Rastlina šentjanževke
Znanost za njo se skriva v visoki vsebnosti antioksidantov in protivnetnih spojin, ki zmanjšujejo rdečico in pomirjajo razdraženo kožo. V naših lastnih kliničnih preskušanjih smo opazili znatno izboljšanje navlaženosti kože in zmanjšanje simptomov luskavice pri več kot 90 % udeležencev z luskavico po samo 4-tedenski uporabi naše organske vodice iz šentjanževke - Hydrolina.
Vasil Ralčev drži Hydrolina divje šentjanževke

Kakovost je ključna

Pri InaEssentials verjamemo v uporabo le najboljših sestavin in naša organska vodica iz šentjanževke – Hydrolina ni izjema. Pri kmetovanju uporabljamo biodinamični pristop in našo šentjanževko zdravimo z zvarkom iz samonikle koprive, nabrane ob polni luni, da ohranimo moč in učinkovitost naše šentjanževke.

Osebna nota

Zavezani smo k kvalitetni storitvi in osebnemu pristopu, zato na vsa sporočila na Facebooku in Instagramu odgovarjamo sami. Z več kot 80.000 prodanimi stekleničkami in le peščico vrnjenih stekleničk smo ponosni na vpliv, ki ga ima naš izdelek na življenja toliko ljudi. Predvsem pa smo ponosni na spremembo, ki jo ti izdelki naredijo za naše stranke!

"Vnesite naravne rešitve v svojo rutino nege kože"

Naša organska vodica iz šentjanževke - Hydrolina je enostavna za uporabo, preprosto namočite vatno blazinico v vodico in po potrebi nanesite na prizadeta mesta. Za najboljše rezultate jo uporabljajte dosledno in v trenutku uživajte v prednostih pomirjene in navlažene kože. Ne glede na to, ali se spopadate z luskavico ali preprosto želite izboljšati zdravje svoje kože, je naša organska vodica šentjanževke - Hydrolina odlična rešitev.

Učinki divje šentjanževke

Poskusiti je verjeti

Verjamemo v naš izdelek in želimo, da tudi vi. Zato nudimo celotno vračilo, če ni učinka, izdelka NI POTREBNO VRAČATI. Kot družinska blagovna znamka smo zavezani k zagotavljanju najboljše možne izkušnje za naše stranke.
Preizkusite našo ekološko vodico iz šentjanževke - Hydrolina za luskavico. Uporabite promocijsko kodo: ina20 za 20% popust pri prvem naročilu.
 
Naša spletna stran: https://www.inaessentials.si/

👇Kliknite spodnji gumb za ogled vseh izdelkov👇

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.