Marija in Vasil  Ralchevi

Naravna rešitev za hiperpigmentacijo in starostne pege: Hydrolina Bele jelke

Naravna rešitev za luskavico: Hydrolina šentjanževke Reading Naravna rešitev za hiperpigmentacijo in starostne pege: Hydrolina Bele jelke 4 minutes Next 8. marec: Kateri izdelek letos podarjamo brezplačno?

Naša družinska zgodba InaEssentials: "Vnesite naravo v vašo rutino nege kože"

Naša družinska blagovna znamka verjame, da narava ponuja vse rešitve za zdravo in lepo kožo. Kot starši treh majhnih otrok razumemo pomen uporabe le najboljših, najbolj naravnih izdelkov na naši koži. Zato vam z veseljem predstavljamo našo najnovejšo senzacijo za nego kože: organsko vodico iz Bele Jelke - Hydrolina.

"Moč bele jelke za pigmentacijo in starostne pege"

Bela jelka, doma v naših gorah, slovi po svojih močnih blagodejnih učinkih na kožo. Njena edinstvena sestava pomaga zmanjšati pigmentacijo in starostne pege ter razkrije svetlejšo in bolj enakomerno kožo. Naša organska vodica bele jelke je pridobljena iz najboljših, ročno nabranih dreves bele jelke, kar zagotavlja najvišjo kakovost in moč.

Naš test

Naša testiranja so pokazala učinkovitost vode bele jelke pri zmanjševanju pigmentacije in starostnih peg. Po izvedbi obsežnih raziskav in testiranj smo ugotovili, da so se udeležencem, ki so uporabljali našo vodico bele jelke, občutno zmanjšali hiperpigmentacijo in pojav starostnih peg. Edinstvena mešanica antioksidantov, terpenov in flavonoidov, prisotnih v naši organski vodici bele jelke, spodbuja obnavljanje kožnih celic in sintezo kolagena. Posledično so naši udeleženci opazili svetlejšo, enakomernejšo kožo in bolj mladostno, sijočo polt.

Naše potovanje

Gradnja blagovne znamke od začetka ni nikoli lahka, a z odločnostjo in pomočjo naših otrok nam je uspelo prav to. Skupaj kot družina smo združili svoje sposobnosti in znanje, da smo ustvarili spletno stran, ki bi predstavila naš izdelek in delila našo zgodbo s svetom. Še vedno se spomnim, kako je najin sin Vasil pustil prvi oglas na Facebooku, to je bil blog, kot je ta. Ljudje so bili povezani z našim poslanstvom in so nam dali priložnost. Kmalu so začeli deževati pozitivni komentarji zadovoljnih strank, zaradi česar smo objavili še dva oglasa in vse je zaživelo! 20 let trdega dela se je materializiralo v InaEssentials.

Ponosni smo na to

Da imamo zdaj več kot 1,3 milijona strank v Evropi 🌍
Da vse vodimo jaz, moj mož in najini 3 otroci 👪
Da dokazujemo, da lahko ekološki izdelki iz 1 sestavine dolgoročno rešijo težave in nadomestijo umetne snovi 🍃

Kakovost je ključna

Naša skrivnost uspeha? Naš edinstven pristop k gojenju bele jelke. Ne delamo kompromisov pri kakovosti in po biodinamični recepturi naša polja zdravimo z zvarkom iz koprive, nabrane ob polni luni. S tem ohranimo zdravilne lastnosti bele jelke, naš izdelek pa odlikuje neprimerljiv učinek na pigmentacije in starostne pege.

Osebna nota

Z več kot 110.000 poslanimi steklenicami in le peščico vrnjenih steklenic vemo, da naš izdelek deluje. Naša prioriteta je bila vedno kvalitetna storitev in oseben odnos, zato na vsa sporočila na Facebooku in Instagramu odgovarjamo sami. Rezultat je več kot 10.000 pozitivnih komentarjev o naših ekoloških izdelkih na naši spletni strani.


"Vnesite naravne rešitve v svojo rutino nege kože"

Naša organska vodica bela jelka Hydrolina je enostavna za uporabo, preprosto jo razpršite po obrazu in vratu, preden nanesete vlažilno kremo. Uporabite jo zjutraj in zvečer za najboljše rezultate in uživajte v prednostih svetlejše in enakomernejše kože v hipu. Ne glede na to, ali želite odpraviti pigmentacijo ali starostne pege ali preprosto želite izboljšati splošno zdravje vaše kože, je naša organska vodica bela jelka Hydrolina odlična rešitev.
Eko Hidrolat Hydrolina bele jelke

ogled izdelka

Poskusiti je verjeti

Verjamemo v naš izdelek in želimo, da tudi vi. Zato nudimo celotno vračilo, če ni učinka, izdelka NI POTREBNO VRAČATI. Kot družinska blagovna znamka vemo, da ko postanete naša stranka, vas ne bomo nikoli razočarali!

Preizkusite našo organsko vodico iz bele jelke - Hydrolina za pigmentacije in starostne pege. Uporabite promocijsko kodo: ina20 za 20% popust pri prvem naročilu.

Naša spletna stran: https://www.inaessentials.si/

👇 Kliknite spodnji gumb za ogled vseh izdelkov 👇

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.