Nazaj v šolo z InaEssentials

Nazaj v šolo z InaEssentials

Nazaj-v-Šolo-z-InaEssentials

Šola se je že začela, kmalu pa se morda bliža tudi novo študijsko leto, morda celo nova služba … Karkoli že prihaja, pomembno je, da ustvarite dobro nego svoje kože, da le-ta ostane zdrava. InaEssentials vam bo pomagal, da boste začeli novo obdobje v vašem življenju bolj samozavestni in seveda z bolj zdravo kožo.

Naravni izdelki vam bodo pomagali razumeti pomen njihovih sestavin in vas naučili, kako skrbno izbrati prav izdelek, ki bo najbolj primeren za vaš tip kože. V tem članku vam bomo povedali več o prednostih naravne kozmetike in vam ponudili nekaj predlogov izdelkov, ki bi jih morali vnesti v svoje vsakdanje življenje.

100% naravna kozmetika, za katero vam svetujemo, da jo dodate svoji negi kože

Nazaj-v-Šolo-z-InaEssentials


Izdelek, ki je odličen za vaše lase, je Naravni šampon vrtnice, ki je povsem naravno izdelan. Vsebuje kombinacijo arganovega olja, olja vrtnice in makadamije. Izkusili boste, kako ta šampon naredi lase bolj nežne in mehke ter poskrbi za splošno izboljšanje stanja las. Pomembno je, da šamponu omogočite, da opravlja svoje delo vsaj 2 tedna, da zaznate opazno razliko in dočakate pričakovane rezultate.

EKO Hidrolat vrtnice je odličen za čiščenje in vlaženje vseh tipov kože. Spodbuja regeneracijo povrhnjice in vam lahko pomaga v boju proti problematični koži brez dodanih kemikalij, sulfatov ali agresivnih sestavin. Vlažilna krema v kombinaciji z našo organsko rožno vodico pusti kožo mehko in zdravo ter tudi upočasnjuje njeno staranje.

Naša InaEssentials naravna sivkina krema za roke je 100 % naravna in vsebuje pomembne sestavine za dobro vlaženje kože brez škodljivih sestavin in kompleksnih agresivnih komponent. To je visokokakovostna krema z naravno masko, ki vsebuje 100 % eko olje sivke in vodo, dokazano pozitivno vpliva na kožo rok in nohtov, vse to pa boste opazili že po 2 tednih uporabe.

Naravni hidrolat divjega ruja je ustna vodica, ki bi morala biti del vaše jutranje in večerne rutine. Tako boste svojo ustno higieno lahko vzdrževali na naraven način in že po 2 tednih boste opazili občutne rezultat. Ustna vodica odpravlja težave z dlesnimi, ohranja dobro ustno higieno ter ima hiter in viden učinek.

Zakaj izbrati naravne izdelke?

Poleg že omenjenih razlogov, zakaj se splača uporabljati naravno kozmetiko, velja omeniti še enega – naravna kozmetika je sestavljena iz široke palete izdelkov za vse tipe kože in las, ki so dostopne vsakemu žepu. Zaradi vse večje priljubljenosti nakup ekoloških krem danes ne povezujemo več z veliko višjo ceno v primerjavi z nakupom priljubljene kozmetike iz drogerije.

Vključitev naravnih izdelkov v vašo dnevno nego kože za v šolo ali službo vam bo pomagala, da boste ohranili lepšo in bolj zdravo kožo, lase ter vaše telo nasploh.

Spoznajte različne InaEssentials izdelke za različne obraz, lase ali telo ali pa si oglejte celoten katalog izdelkov. V njem boste našli najrazličnejše izdelke našega družinskega podjetja, ki vam bodo koristili v vsakdanjem življenju.

Ne oklevajte in izberite svoje nove najljubše izdelke za nov letni čas, novo poglavje in novo zgodbo v vašem življenju, z nasveti in pomočjo naše družine, ki vam je na voljo za vsa vprašanja na: inaessentials.si@gmail.com.

Kliknite spodji gumb in poiščite svoje lepotilne izdelke za kožo in lase za nazaj v šolo/službo z do 40 % popusta:

InaEssentials_Slovenija
📌100 % vračilo kupnine - Brez vprašanj📝
Od leta 2021 se držimo gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če niste zadovoljni z učinki izdelka, povrnemo celoten znesek kupnine. 
 

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.