InaEssentials-Hidrolat-Žajbelj-prhljaj-seboreja

Skrivnost, kako se znebiti prhljaja in seboreje v enem ekološkem koraku

Spoznajte se z enim najboljših in najpreprostejših načinov za boj proti seboreji, seboroičnemu dermatitisu in prhljaju. Pri InaEssentials vemo, da so naravne lastnosti biološko pridelanih zelišč bistvo pri iskanju rešitev za vsak problem, saj ima narava vse, kar potrebujemo, ko gre za zdravilne učinkovine!

Zelo pomembno je, da se počutite udobno v svoji koži! Če pa ste se srečali s seborejo, veste, da je uživanje v teh trenutkih svojega življenja izjemno težka naloga.

Seboreja oz. seboroični dermatitis je kožna bolezen, ki vodi do motenj normalnega funkcioniranja žlez lojnic. Simptomi vključujejo mastne lase, luščenje lasišča, prhljaj, vnetja. Nedvomno to stanje povzroča srbenje lasišča in kože, neprijeten videz las in precejšnje nelagodje.

Prhljaj in seboreja sta težavi, ki ju verjetno poznate, morda ste z njima bili dolg in naporen boj, morda ste se celo obrnili na zdravnika in posegli po specializiranih zdravilih. Na žalost pa (kot ste verjetno izkusili) vsa zdravila, šamponi, serumi in dodatki ponujajo začasno rešitev, ki zdravi simptome, ne pa primarnega vira težave.

Pri InaEssentials se zavedamo, da so naravne sestavine v ekoloških izdelkih tiste, ki ponujajo rešitev za vsak problem, saj je narava radodarna, ko gre za zelišča in njihove zdravilne lastnosti.

EKO Hidrolat Žajblja proti prhljaju in seboreji

eko-hidrolat-žajblja-inaessentials

Žajbelj je eno od skritih orožij narave v boju s seborejo, seboroičnim dermatitisom in prhljajem. Naša ekološki žajbljev hidrolat ima čudovite lastnosti, ki močno pripomorejo k  odpravljanju prhljaja in seboreje. Dejstvo, da vztrajamo pri popolnoma ekološki pridelavi in primarni destilaciji svežega cvetja, omogoča, da se vsa hranila in zdravilne učinkovine čim bolj ohranijo, saj prihajajo neposredno iz narave.

Žajbelj je odličen za lase in lasišče – je izjemno bogat z vitamini A, B in C, s kalijem, kalcijem in drugimi mikro in makrohranili. Na stotine zadovoljnih strank priča o njegovem blagodejnem delovanju – lasem vrača moč in sijaj, pomaga zmanjšati nastajanje sebuma in upočasni mastnost lasišča.

Prednosti InaEssentials EKO Žajbljevega hidrolata

Za vsakodnevno uporabo priporočamo naš EKO Žajbljev hidrolat. Dovolj je, da ga izdatno poškropite po lasnih koreninah in minuto ali dve nežno vmasirate v lasišče s konicami prstov. Vodica ne bo pustila neprijetnega vonja in bo izhlapela v nekaj minutah, učinkovine pa se bodo vsrkale v lasišče ter čez čas opravile svoje delo.

Z redno uporabo našega EKO Žajbljevega hidrolata boste uživali v splošnem izboljšanju stanja celotnega lasišča z dolgotrajnim učinkom. Vitamini in minerali v InaEssentials EKO Žajbljevem hidrolatu aktivno prispevajo k pomirjanju lasišča. Sami boste opazili, da se bo srbenje v trenutku zmanjšalo, prhljaj pa bo zelo kmalu le neprijeten spomin. Rdečica na lasišču bo izginila in v kratkem boste opazili, kako se lasni mešički vse bolj krepijo. In končno  boste lahko uživali ob pogledu na svoje lepe in zdrave lase.

Naravno, organsko, EKO

inaessentials-naravna-kozmetika

To je le nekaj besed, ki jih lahko uporabimo za naš ekološki hidrolat žajblja. Pri InaEssentials se izjemno trudimo, da bi ponudili samo visokokakovostne, čiste izdelke naravnost iz narave, brez kemikalij, brez silikonov in brez dodatkov. Svojo ljubezen, srce in polno pozornost vlagamo v celoten proces - od sajenja semen zelišč na naši milostljivi bolgarski zemlji, preko pridelave in destilacije, do končnega izdelka, ki ga ponujamo. Le-tega skrbno zapakiramo v steklenico, ki jo je mogoče reciklirati, brez škodljivih nečistoč in brez testiranja na živalih. InaEssentials EKO Žajbljev hidrolat je ustvarjena natanko tako - preprosto in čisto.

Prizadevamo si, da vam zagotovimo takojšnjo dolgotrajno rešitev za vaše stanje v samo enem izdelku, saj si zaslužite zdrave in lepe lase! Zaslužite se počutiti prijetno in čudovito! Ne pozabite, da nam je narava dala vse, kar potrebujemo. In mi znamo to velikodušnost narave s pridom uporabiti za dober namen – zaupajte nam in obljubimo, ne bomo vas razočarali!

 

Pridobite svoj EKO Hidrolat žajblja ZDAJ z 20 % POPUSTOM s kodo SBlog20 na https://www.inaessentials.si/

Tukaj si oglejte naše druge izdelke z naših zeliščnih polj, ki imajo tudi veliko zdravilno moč:
https://www.inaessentials.si/

ali

👇 Kliknite tu👇

inaessential.si 

100% vračilo denarja 💰✅

Držimo se gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če z učinki naših izdelkov niste zadovoljni, povrnemo celoten znesek kupnine brez dodatnih vprašanj. 😊

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.