Uporabni nasveti in tiki za po sončenju, ki jih še ne poznate

Uporabni nasveti in tiki za po sončenju, ki jih še ne poznate

InaEssentials-Eko-Melisina-Vodica

Ekipa InaEssentials je za vas pripravila koristne nasvete za popolno naravno nego kože po sončenju. Veste že, da je čarobni izdelek, o katerem je govora, naša 100 % EKO MELISINA VODICA! Preberite ta članek do konca in to poletje uživajte v lepi in zdravi koži močnemu soncu navkljub!

EKO Hidrolat melise – najboljši prijatelj vaše kože to poletje

Melisa, znana tudi kot Melissa officinalis, je eno izmed zelišč, ki že stoletja med zelišči blesti po svojih blagodejnih učinkih. Veliko se uporablja v ljudski medicini, tudi naše babice so jo uporabljale za pripravo različnih zdravil.

InaEssentials-Eko-Melisina-VodicaNaša družinska blagovna znamka se drži tradicije in iskreno verjame, da nam je narava podarila dragocene vire zdravja. Zato smo ustvarili našo 100 % EKO  Melisino vodico, ki bo to poletje najboljši prijatelj vaše kože. Poglejte, kakšne so  uporabne lastnosti tega izdelka in kako ga uporabiti.

Melisa je znano sredstvo za zaščito kože pred škodljivimi UV žarki. Na žalost lahko med uživanjem v toplem vremenu na plaži ali ob bazenu močno sonce na žalost opeče kožo in povzroči še hujše posledice. Med stranskimi učinki so staranje kože, pojav gub in starostnih peg. Izpostavljenost soncu brez zaščite lahko povzroči tudi nevarna stanja, kot je kožni rak.

Melisina vodica ima naravne lastnosti za zaščito kože in po naših testiranjih zmanjša možnost sončnih opeklin kar do 60%! Zaradi tega predstavlja odlično kurativno nego po izpostavljenosti soncu na prostem v gorah ali na plaži.

Nežna in popolnoma čista sestava melisine vodice zagotavlja globoko vlaženje in pomiritev od sonca razdražene kože. Vaši koži po pomagala hitreje okrevati ter jo po uporabi pustil mehko in nahranjeno.

Poleg tega Melisina vodica dokazano deluje protivnetno in pomaga izboljšati različna kožna stanja, vključno z ekcemi, izpuščaji in problematično kožo.

 InaEssentials-Eko-Melisina-Vodica

Kako uporabljati naš izdelek?

InaEssentials EKO Melisina vodica je primerna za suho in občutljivo kožo. Za največji učinek jo nanesite na problematična področja z vatirano blazinico. Uporablja se lahko tudi kot tonik za vsakodnevno nego obraza, vratu in dekolteja. Počakajte, da se izdelek popolnoma vpije. Izdelek ne zahteva izpiranja po nanosu na kožo. Priporočamo, da ga uporabljate zjutraj in zvečer ter po vsaki daljši izpostavljenosti soncu. Tako boste lahko uživali v nežnem vlažilnem in poživitvenem učinku melisinega hidrolata.

InaEssentials EKO Melisina vodica je darilo narave, ki bo vaši koži zagotovilo zanesljivo in učinkovito nego po izpostavljenosti soncu. Prepričajte se in iz prve roke izkusite njene učinkovite lastnosti. Naročite ta edinstven naravni izdelek v naši spletni trgovini. Zaradi sveže arome in učinkovitega delovanja bo takoj postala ena izmed vaših najljubših najdb tega poletja!

Kupite 100 % EKO MELISINO VODICO - absolutno nujno za vaše poletje zdaj s posebnim poletnim POPUSTOM - 20% CENEJE.

Preprosto uporabite to kodo:

LEMONBALMSUMMER

NAROČITE S KLIKOM NA GUMB:

InaEssentials-Kupi-Tukaj

InaEssentials-Družinska-Znamko

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.