Vodica DIVJEGA RUJA - naravna rešitev za krvaveče dlesni, slab zadah in karies

INAESSENTIALS SLOVENIJA

Smo majhna družinska blagovna znamka, ki se v Bolgariji ukvarja z ekološkim kmetijstvom že od leta 2000. Februarja 2019 smo na naši Facebook strani brez pričakovanj objavili prvi oglas za EKO Vodico sivke. Teden dni za tem so začeli prihajati pozitivni komentarji. Zahvaljujoč neverjetnim povratnim informacijam je več strank začelo zaupati naši znamki in nam dalo priložnost. Zahvaljujoč temu je EKO Sivkina vodica zdaj dobro znan izdelek proti aknam na 20 trgih EU, vključno s Slovenijo, Hrvaško, Združenim kraljestvom, Avstrijo in Nemčijo. Zahvaljujoč uspehu tega izdelka smo lahko ustvarili nov neverjeten izdelek: Naravno vodico divjega ruja - proti krvavečim dlesnim, slabemu zadahu in kariesu.

Naravna vodica divjega ruja

Zanimivo je dejstvo, da smo zaradi izjemno težkega nabiranja te rastline eden izmed dveh proizvajalcev tega izdelka na svetu! Divji ruj se lahko nabira le ročno in samo na redkih območjih, kjer uspeva. Vendar pa imamo po zaslugi svoje socialne politike zagotovljeno zadostno količino pomoči. Več kot 40 družin iz manjšinskih skupnosti je delalo skupaj z mojim sinom Vasilom in možem Nikolajem. S skupnimi močmi nam je uspelo nabrati in destilirati vodico divjega ruja.

Med proizvodnjo tega hidrolata je imel sin Vasil težave s krvavečimi dlesnimi. Začel je testirati našo vodico kar na sebi in če sem čisto iskrena, je bil učinek nanj neverjeten in še sama nisem mogla verjeti, da so mu v dveh tednih dlesni dejansko nehale krvaveti. Nato smo naravno vodico divjega ruja ponudili tudi svojim prijateljem, ki so bili zelo zadovoljni. Po teh internih testiranjih smo se končno odločili, da izdelke ponudimo tudi strankam v spletni trgovini.

Oglejte si izdelek TUKAJ.

Senzacija naravne vodice divjega ruja

Na kratko, v novembru 2020 smo prvič proizvedli naravno vodico divjega ruja. Mislili smo, da smo proizvedli letno zalogo izdelka za 1 leto v naprej za vse naše trge. Končni rezultat pa je tak, da je bil izdelek v resnici razprodan v samo 2 mesecih samo s prodajo na našem domačem trgu v Bolgariji. Dobra novica pa je, da smo julija 2021 proizvedli nove količine in lahko izdelek ponudimo tudi v Sloveniji.

USTNA VODICA, KI ZARES DELUJE!

Divji ruj je ena izmed rastlin z najmočnejšim antibakterijskim učinkom. Za razliko od antibiotikov, ki le začasno rešijo težavo, vodica divjega ruja nudi trajno rešitev za težave zob in dlesni. InaEssentials vodica divjega ruja je proizvedena s parno destilacijo in NE obarva zob.

Za učinkovito delovanje izdelka je 1 grgranje s količino 1 pokrovčka vodice zvečer pred spanjem več kot dovolj. Vendar je najbolje, da vodico preizkusite sami in se prepričate na lastnih zobeh in dlesnih. Če z izdelkom niste zadovoljni, nudimo GARANCIJO 100% VRAČILA KUPNINE.

Če to ni dovolj, imamo za vas še kodo za 20 % popust: ruj20
(Koda velja za vse izdelke razen za PROMO set vodic ali mil, ki sta že sama po sebi odlična ponudba.)

Lahko si privoščite PROMO set cvetnih vodic, pri katerem dobite EKO Sivkino vodico in poštnino GRATIS! 😍

1. Naravni hidrolat divje koprive - proti izpadanju las in mastnim lasem (200 ml)
2. Naravna vodica divjega ruja - za ustno higieno in zdrave dlesni (200 ml)
3. EKO Rožna vodica - za nego in učvrstitev kože (200 ml)
4. EKO Sivkina vodica - proti aknam (200 ml) ➡GRATIS
5. ❗Brezplačna dostava

Izdelek lahko najdete na tej povezavi, kjer so dostopna tudi mnenja strank: https://www.inaessentials.si/products/ustna-vodica-divjega-ruja-proti-krvavecim-dlesnim-200ml

👇Več naših EKO kozmetičnih izdelkov si lahko ogledate s klikom na gumb👇

📌 100% vračilo denarja 💰✅

Držimo se gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če z učinki naših izdelkov niste zadovoljni, povrnemo celoten znesek kupnine brez dodatnih vprašanj. 😊

Št. komentarjev: 34

 • Meni je bil okus mal pregrenek, zato sem vodico dala bratu. Njemu pa je ok in je nehal uporabljati te neke skomercializirane ustne vodice, ki jih lahko kupiš v vsaki trgovini, pa niso nič naravne. Brat pravi, da je ta hidrolat divjega ruja dobra naravna alternativa. Jaz mu verjamem in mogoče še enkrat poskusim z uporabo kljub okusu. :)

  Patricija S.
 • Začel sem imeti težave s tem, da je bila ob umivanju zob večina paste še vedno krvava, zato sem izbral rujev hidrolat. Zase lahko rečem, da sem po približno dveh dneh uporabe (zjutraj in zvečer) videl prvo razliko. Tudi sedaj naprej mi vodica še vedno pomaga, vedno bolj. Okus mi predstavlja malo težavo, a ker pomaga, bom potrpel.

  Julijan
 • Pozdravljeni, sumakov hidrolat je naraven izdelek in zelo učinkovit. Čutim, da so moje dlesni boljše in močnejše. Hvala, ker ste ostali naravni. Na svidenje.

  Romina F.
 • Potrjujem – gre za zelo dober izdelek, naročilo je bilo hitro prejeto in zelo sem zadovoljna. Odličen izdelek za ustno higieno, priporočam vam ga. Okus je specifičen (česar pri InaEssentials ne skrivajo in je omenjeno v več komentarjih), vendar se zelo hitro navadiš. Definitivno vredno iti prek tega, saj je rezultat zagotovljen.

  Marjanca P.
 • Izdelek uporablja moja mama, mogoče je še prezgodaj reči zagotovo na dolgi rok, vendar se definitivno pozna sprememba na bolje že po nekaj dneh

  Vesna Pavlakovič

Napišite komentar

Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti