Vodica DIVJEGA RUJA - naravna rešitev za krvaveče dlesni, slab zadah in karies

Vodica DIVJEGA RUJA - naravna rešitev za krvaveče dlesni, slab zadah in karies

INAESSENTIALS SLOVENIJA

Smo majhna družinska blagovna znamka, ki se v Bolgariji ukvarja z ekološkim kmetijstvom že od leta 2000. Februarja 2019 smo na naši Facebook strani brez pričakovanj objavili prvi oglas za Eko Vodico sivke. Teden dni za tem so začeli prihajati pozitivni komentarji. Zahvaljujoč neverjetnim povratnim informacijam je več strank začelo zaupati naši znamki in nam dalo priložnost. Zahvaljujoč temu je Eko Sivkina vodica zdaj dobro znan izdelek proti aknam na 20 trgih EU, vključno s Slovenijo, Hrvaško, Združenim kraljestvom, Avstrijo in Nemčijo. Zahvaljujoč uspehu tega izdelka smo lahko ustvarili nov neverjeten izdelek: Ustna vodica Divjega Ruja - Hydrolina - za Krvavenje dlesni in Slab zadah.

Naravna vodica divjega ruja

Zanimivo je dejstvo, da smo zaradi izjemno težkega nabiranja te rastline eden izmed dveh proizvajalcev tega izdelka na svetu! Divji ruj se lahko nabira le ročno in samo na redkih območjih, kjer uspeva. Vendar pa imamo po zaslugi svoje socialne politike zagotovljeno zadostno količino pomoči. Več kot 40 družin iz manjšinskih skupnosti je delalo skupaj z mojim sinom Vasilom in možem Nikolajem. S skupnimi močmi nam je uspelo nabrati in destilirati vodico divjega ruja.

Med proizvodnjo tega hidrolata je imel sin Vasil težave s krvavečimi dlesnimi. Začel je testirati našo vodico kar na sebi in če sem čisto iskrena, je bil učinek nanj neverjeten in še sama nisem mogla verjeti, da so mu v dveh tednih dlesni dejansko nehale krvaveti. Nato smo naravno vodico divjega ruja ponudili tudi svojim prijateljem, ki so bili zelo zadovoljni. Po teh internih testiranjih smo se končno odločili, da izdelke ponudimo tudi strankam v spletni trgovini.

 Oglejte si izdelek TUKAJ

Senzacija naravne vodice divjega ruja

Na kratko, v novembru 2020 smo prvič proizvedli naravno vodico divjega ruja. Mislili smo, da smo proizvedli letno zalogo izdelka za 1 leto v naprej za vse naše trge. Končni rezultat pa je tak, da je bil izdelek v resnici razprodan v samo 2 mesecih samo s prodajo na našem domačem trgu v Bolgariji. Dobra novica pa je, da smo julija 2021 proizvedli nove količine in lahko izdelek ponudimo tudi v Sloveniji.

Preverite najboljšo ponudbo tega izdelka TUKAJ

USTNA VODICA, KI ZARES DELUJE!

Divji ruj je ena izmed rastlin z najmočnejšim antibakterijskim učinkom. Za razliko od antibiotikov, ki le začasno rešijo težavo, vodica divjega ruja nudi trajno rešitev za težave zob in dlesni. InaEssentials vodica divjega ruja je proizvedena s parno destilacijo in NE obarva zob.

Za učinkovito delovanje izdelka je 1 grgranje s količino 1 pokrovčka vodice zvečer pred spanjem več kot dovolj. Vendar je najbolje, da vodico preizkusite sami in se prepričate na lastnih zobeh in dlesnih. Če z izdelkom niste zadovoljni, nudimo GARANCIJO 100% VRAČILA KUPNINE.

Če to ni dovolj, imamo za vas še kodo za 20 % popust: ruj20
(Koda velja za vse izdelke razen za PROMO set vodic ali mil, ki sta že sama po sebi odlična ponudba.)

👇Več naših EKO kozmetičnih izdelkov si lahko ogledate s klikom na gumb👇

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.