InaEssentials-šentjanževka

Zakaj je ta NARAVNI izdelek proti LUSKAVICI tako dobro ocenjen? Privoščite si ustrezno NEGO z njim in NAS ocenite še vi!

Poslovite se od HIPERPIGMENTACIJE zahvaljujoč enemu eko izdelku z naravnim SPF faktorjem – skrivnost InaEssentials Reading Zakaj je ta NARAVNI izdelek proti LUSKAVICI tako dobro ocenjen? Privoščite si ustrezno NEGO z njim in NAS ocenite še vi! 4 minutes Next Zakaj potrebujete meliso za popolno nego kože po sončenju

InaEssentials-šentjanževke
Pri InaEssentials smo ponosni in veseli, da obdelujemo polja skupaj s svojimi delavci. Pravzaprav je to čudovita tradicija, ki jo izjemno cenimo, saj se prek nje povezujemo, hkrati pa se naužijemo tudi čudovitega vonja narave, ki nas ob tem obdaja.

Šentjanževka je brez dvoma eden naših favoritov. S svojimi petimi sončno rumenimi cvetnimi listi in črnimi pikami ob robovih je ta cvet resnično zdravilo narave proti LUSKAVICI, DERMATITISU in še marsičemu! Zdravi vašo kožo in poživi vašega duha. Svoje srce, dušo in znoj smo vložili v razvoj najuspešnejšega izdelka, ki zadosti vsem potrebam OBČUTLJIVE KOŽE in reši vse z njo povezane težave.

Ste pripravljeni na poletje? Čas je za uživanje v toplih sončnih dneh in dolgih poletnih nočeh. Toda medtem ko se zabavamo, pogosto pozabimo, da moramo poskrbeti tudi za svojo kožo. Predvsem poleti je izpostavljena različnim zunanjim dejavnikom, kot so UV žarki, visoke temperature, slana morska voda itd.

Če želite poleti uživati ​​v zdravi in ​​lepi koži, a ste naveličani negovalnih rutin, ki vključujejo številne izdelke, ima InaEssentials rešitev za vas. Ostanite z nami do konca bloga, saj vam bomo razkrili več o naravnem izdelku, ki se odlično poda poletni negi kože. Ta izdelek iz ene same sestavine ima številne uporabne lastnosti in je morda prav tisto, kar potrebujete v novi poletni sezoni.

InaEssentials-šentjanževka

Zakaj je Naravni hidrolat šentjanževke odlična izbira za poletne dni?

Šentjanževka je poleg svoje čudovite rumene barve poznana tudi po dolgem seznamu blagodejnih lastnosti. Zato se je naša družinska blagovna znamka odločila izkoristiti ta dar narave in ustvariti 100% Naraven hidrolat šentjanževke.

Izdelek je izjemno primeren za poletje, saj učinkovito zdravi opekline kože. Vsi vemo, da so med poletnimi počitnicami sončne opekline ena najpogostejših in najbolj neprijetnih težav, ki jih lahko doživimo. Če ste že kdaj nehote zaspali na ležalniku ali preživeli dlje časa na prostem brez sončne kreme, veste, kako boleče in neprijetne so lahko posledice. Če načrtujete poletni dopust, se ne pozabite opremiti s stekleničko naše vodice šentjanževke.

InaEssentials-šentjanževka


Toplo vreme, močno sonce in morska voda lahko povzročijo občutek suhe in razdražene kože. Poleg tega se poleti pogosto lahko pojavijo tudi izpuščaji in različna kožna vnetja. Še posebej ranljivi so majhni otroci, ki imajo izjemno občutljivo kožo.

Naša cvetna vodica šentjanževke je primarni destilat in ima visoko vsebnost eteričnega olja. Kožo nežno nahrani in ji pomaga hitro okrevati. Zaradi svoje popolnoma naravne sestave brez umetnih arom in konzervansov je primeren za ljudi z občutljivo kožo. Hidrolat šentjanževke je lahko odlična pomoč pri resnejših kožnih obolenjih, vključno z ekcemom, luskavico in dermatitisom.

InaEssentials-šentjanževka

Kako uporabljati hidrolat šentjanževke? 

Ta naravna cvetna vodica je enostavna za uporabo. Vse kar morate storiti je, da zadostno količino izdelka nanesete na vatirano blazinico in pazite, da ga z njo dobro nanesete na prizadete predele kože. Nato počakate, da se hidrolat popolnoma vpije v kožo. In to je to.

Priporočljivo je, da ga na predhodono očiščeno kožo nanesete 2–3-krat dnevno. Najbolj pomembno je, da ga nanesete pred spanjem, da podprete regenerativne procese kože ponoči. Po nanosu ga ni treba spirati z obraza.

Za še boljši učinek jo lahko kombinirate z našo EKO Melisino vodico, ki ima vlažilne in antibakterijske lastnosti. Ta dva izdelka sta odlična kombinacija za vroče sončne dni.

V spletni trgovini InaEssentials.si lahko najdete odlično izbiro 100% naravnih izdelkov, izdelanih z ljubeznijo in skrbjo do narave. Preverite ponudbo in poiščite pravo rešitev za potrebe vaše kože!

 

Kamorkoli greste, bo 100% Naravni hidrolat šentjanževke vaš zvesti in ustrežljiv sopotnik. Ne oklevajte in KUPITE ta izdelek, preden se odpravite na sanjske poletne počitnice. Zgrabite svojo InaEssentials Vodico Šentjanževke zdaj s posebnim poletnim popustom za 20 % OFF.
Uporabite to kodo pri zaključevanju nakupa: SUMMEROFF20

NAROČITE ZDAJ!

 

📌100 % vračilo kupnine - Brez vprašanj📝Od leta 2021 se držimo gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če niste zadovoljni z učinki izdelka, povrnemo celoten znesek kupnine.

 

InaEssentials

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.