AKNE - Kako je majhno družinsko podjetje pomagalo več kot 25.000 najstnikom z aknami

AKNE - Kako je majhno družinsko podjetje pomagalo več kot 25.000 najstnikom z aknami

Reading AKNE - Kako je majhno družinsko podjetje pomagalo več kot 25.000 najstnikom z aknami 6 minutes Next Kako uporabljati InaEssentials izdelke

Akne ...

Problem, s katerim se sooča skoraj vsak najstnik. Velike blagovne znamke ponujajo rešitve, nekatere so dražje, druge cenejše, vsem pa je skupna ena stvar: ne rešujejo problema. V začetku leta 2019 smo se po opravljenih testih in veliko pozitivnih odzivih ljudi s problematično kožo, ki so našo sivkino vodico že preizkusili, odločili svoj izdelek predstaviti na spletu. Na srečo so moji otroci vešči tehnologije in so pomagali idejo o spletni prodaji uresničiti ... 

Oglejte si izdelek TUKAJ

Do danes je naša sivkina vodica iz neznanega izdelka postala najbolje ocenjen in najučinkovitejši izdelek proti aknam v Bolgariji, leta 2020 pa še v 8 drugih državah po Evropi. Toda za temi močnimi besedami se skrivajo leta trdega dela.

O nas

Smo družinsko podjetje, ki se že vse od leta 2000 ukvarja z ekološkim kmetijstvom. Začeli smo ljubiteljsko, vendar z veliko mero navdušenja. Bilo je težko, vendar smo se iz napak veliko naučili. Na začetku smo obdelovali 10 hektarjev vrtnic in 20 hektarjev sivke na poljih starih staršev.
Prvih 7 let je bilo izjemno težko, dokler nismo začeli sodelovati s priznanim nemškim podjetjem Wala, ki proizvaja linijo naravne kozmetike - dr. Hauschka. Po obisku večjega števila destilarn v Bolgariji so nam sporočili, da želijo sodelovati prav z nami, saj so naši izdelki najvišje kakovosti in najčistejše sestave v celotni državi. To nas je navdihnilo in nam dalo novega zagona ter zaupanja v kvaliteto lastnega dela.
The Ralchevi family
Nadaljevali smo in še danes trdo delamo. Ampak delo se obrestuje. Obdelujemo že več kot 500 hektarjev vrtnic in 1000 hektarjev sivke. Čeprav smo kot podjetje danes večji, se še vedno trudimo za izboljšave. Ta predanost delu in naravi sta nas pripeljali do tega, da je InaEssentials danes uspešna in poznana družinska znamka ekoloških izdelkov. Leta 2019 sem bila v Bolgariji postala prva prejemnica nagrade Ekološka kmetovalka leta.

InaEssentials Slovenija

Začeli smo brez pričakovanj ... Sin je med študijem trženja in oglaševanja na University of Reading (v Veliki Britaniji) naredil spletno trgovino InaEssentials. Odločili smo se, da preizkusimo in objavimo oglas o naši Eko Sivkini vodici na Facebooku. Sprva rezultati niso bili vidni, vse pa se je spremenilo, ko so se pod oglasi začeli pojavljati komentarji in slike zadovoljnih strank.

Po približno mesecu dni je imel naš prvi oglas že več kot 20 pozitivnih komentarjev, kar je imelo velik vpliv na prodajo. Kmalu smo imeli dnevno tudi po 30 naročil sivkinih vodic. V tem času smo vso embalažo še vedno polnili z vrčem v domačem laboratoriju. Končno smo se odločili za nakup stroja za polnjenje in označevanje embalaže. Zelo kmalu po tem pa smo morali zaposliti še 2 osebi za pomoč pri vodenju spletne trgovine.

📌 100% vračilo denarja 💰✅

Po prvih 1000 prodanih hidrolatih in niti eni sami pritožbi smo se odločili  vam, strankam, ponuditi brezplačno vračilo polnega zneska naročila, če z učinki naših EKO izdelkov ne bi bili zadovoljni. Zaradi tega lahko nove stranke poskusite izdelek brez kakršnega koli tveganja. Do danes smo kupcem dostavili že več kot 110 000 sivkinih vodic, vrnili pa so jih le 164, kar nam in vam veliko pove o kakovosti tega izdelka.

Sivkina vodica

Oglejte si izdelek TUKAJ

 

 

Najboljšo ponudbo z izdelkom si oglejte TUKAJ

Najboljši del in hkrati glavna motivacija za naše delo so naše zadovoljne stranke. Najglasnejši so bili pri sivkini vodici najstniki. Dekleta in fantje so nam pisali, kako so jim "rešili življenje" ali "kako so postali bolj samozavestni", "da tako lepe kože še niso imeli". Dejstvo, da ima to, kar proizvedemo s toliko ljubezni, tak učinek, nas je neskončno osrečilo. Do danes smo z EKO Sivkino vodico pomagali že več kot 25 000 najstnikom z aknami. Dobri komentarji se do danes še niso ustavili, najsi bodo to mladi ali stari, matere, otroci ali očetje. Spoznali smo, da naše sivkine vodice proti aknam ne uporabljajo le najstniki, temveč  da akne povzročajo težave tudi mnogim odraslim. Naš izdelek jim je pomagal in jih navdušil.

Za nas so se s tem sanje uresničile, vendar pa smo z vse večjim uspehom in vse večjim trgom začeli čutiti še večjo odgovornost do svojih strank. 

Preverite najboljšo ponudbo tega izdelka TUKAJ

Naša prioriteta je ohraniti vrhunsko kakovost svojih izdelkov ter storitev.

V čem smo drugačni od drugih?

Glavna razlika pri nas je v tem, da na svoje vrtove sivke gledamo povsem drugače. Morda je donos naših sivkinih polj res manjši od običajnega, vendar pa je kvaliteta rastlin in končnega izdelka toliko višja. In to je tisto, kar naše stranke najbolj pohvalijo in cenijo. Kakovost Eko Sivkinega hidrolata je tako visoka, ker kljub ekološkemu certifikatu ne uporabljamo niti ekoloških gnojil ali škropil. Naša polja pred boleznimi ščitimo le z uporabo "tajnega" pripravka, narejenega po biodinamičnem receptu.

Ob polni luni naberemo koprive, ki jih nato uporabimo kot glavno sestavino za zvarek proti škodljivcem. Ta prevretek prežene vse bolezni in ohranja zdravilne lastnosti nasadov sivke, za katere verjamemo, da se prenesejo tudi v našo sivkino vodico. Prepričani smo, da je je prav njen edinstven učinek proti aknam nekaj, česar nima nobena nobena druga cvetna vodica v takšni meri.

Preizkusite Eko Sivkino vodico zdaj

Ne osredotočamo se na število strank, ampak na to, da so naše stranke zadovoljne in zveste naši znamki. Naš posel smo začeli s takšno mentaliteto in ji bomo sledili še naprej. Če želite poskusiti in naročiti našo EKO Sivkino vodico proti aknam, lahko to storite TUKAJ. Od nas za svoje prvo naročilo prejmete promocijsko kodo za 20% popust: ina20. (Koda velja za vse izdelke razen za PROMO set vodic ali mil, ki sta že sama po sebi odlična ponudba.)

👇Več naših Eko kozmetičnih izdelkov si lahko ogledate s klikom na gumb👇

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.