Vasil in Marija Ralčevi

Naravni odgovor za Akne: Organska Sivkina Hydrolina

Kot mati in lastnica podjetja razumem pomen uporabe naravnih izdelkov zase in za svojo družino. Zato vam z veseljem pripovedujem o Sivkini Hydrolina, ki jo pridelujemo na lastnih ekoloških poljih. Izdelek, ki je zdaj pomagal že več kot 200.000 ljudem v Evropi.Organska sivkina vodica Hydrolina na polju sivke

Oglejte si izdelek TUKAJ

Naš dosežek proti aknam

Po letih trdega dela smo odkrili neverjetno moč organske sivkine vodice v boju proti glavnemu vzroku aken. Z več kot 30.000 zgodbami o uspehu se je naša organska sivkina vodica izkazala za revolucionarno za tiste, ki se borijo z najstniškimi in odraslimi aknami. Vendar se velike stvari zgodijo z majhnimi zgodbami. Sivkino vodico smo začeli proizvajati že leta 2001, bilo pa je leto 2016, ko mi je prijatelj povedal, da "smo njeni hčerki rešili življenje", saj je pred maturantskim plesom uporabila našo sivkino vodico in si je z njo očistila obraz. Takrat smo začeli proizvajati naše hidrolate in tako se je rodila "InaEssentials".

Družina Ralchevi drži Hydrolina

Moč Sivke

Sivka, rastlina, ki izvira iz naših krajev, se že stoletja uporablja zaradi svojih pomirjevalnih in antiseptičnih lastnosti. Naša organska sivkina vodica izvira iz najboljših ročno nabranih polj sivke in je posebej oblikovana za zdravljenje aken in izboljšanje zdravja kože.

Znanost, ki stoji za učinkovitostjo naše organske sivkine vodice proti aknam, leži v njeni bogati sestavi antioksidantov, protivnetnih in protimikrobnih spojin. Te lastnosti delujejo sinergistično, da zmanjšajo rdečico, pomirijo razdraženo kožo in ciljajo na bakterije, ki povzročajo akne. Naša klinična preskušanja podpirajo te ugotovitve, saj je več kot 90 % udeležencev občutilo izboljšano navlaženost kože in občutno zmanjšanje simptomov aken po samo 4-tedenski uporabi naše organske sivkine vodice.

Dekle s sivkino Hydrolina

Oglejte si izdelek TUKAJ

Najboljšo ponudbo z izdelkom si oglejte TUKAJ

Naše potovanje

Ustanovitev podjetja ni nikoli lahka, a s podporo moža in 3 otrok smo ustvarili blagovno znamko, ki uteleša našo strast do naravne lepote. Naša družina sodeluje pri gojenju najboljših organskih sestavin in ponosni smo, da lahko koristi narave prinesemo neposredno k vam. Da bi to naredili, smo ustvarili lastno družinsko spletno stran in izvozili naše zaloge na vsak evropski trg.

Veselina Ralcheva na proizvodnem traku

Kakovost je ključna

Pri InaEssentials verjamemo v uporabo le najboljših sestavin in naša organska sivkina vodica ni izjema. Pri kmetovanju uporabljamo biodinamični pristop in naša polja zdravimo z prevretkom iz koprive, nabrane ob polni luni, da ohranimo moč in učinkovitost naše sivke.

Proizvodnja koprivne vodice

Osebna nota

Zavezani smo k kvalitetni storitvi in osebnemu pristopu, zato na vsa sporočila na Facebooku in Instagramu odgovarjamo sami. Z več kot 110.000 odposlanimi stekleničkami in samo 164 vrnjenimi stekleničkami smo ponosni na naš izdelek in vpliv, ki ga je imel na življenja toliko ljudi.

Družina Ralchevi v tovarni

"Vnesite naravne rešitve v svojo rutino nege kože"

Naša bio sivkina vodica je enostavna za uporabo, preprosto jo nanesite na vatirano blazinico in nanesite na obraz in vrat. Uporabite jo zjutraj in zvečer (pred spanjem) za najboljše rezultate in v hipu uživajte v prednostih čistejše in bolj zdrave kože. Ne glede na to, ali se spopadate z aknami ali preprosto želite izboljšati zdravje svoje kože, je naša organska sivkina vodica popolna rešitev.

Poskusiti je verjeti

Verjamemo v naš izdelek in želimo, da tudi vi. Zato nudimo celotno vračilo, če ni učinka, izdelka NI POTREBNO VRAČATI. Kot družinska blagovna znamka smo zavezani k zagotavljanju najboljše možne izkušnje za naše stranke.
Vasil Ralchev in Hydrolina
Preizkusite našo organsko sivkino vodico za akne. Uporabite promocijsko kodo: ina20 za 20% popust pri prvem naročilu.

Naša spletna stran: https://www.inaessentials.si/

👇 Kliknite spodnji gumb za ogled vseh izdelkov 👇

InaEssentials_Slovenija

"Namen, ki presega dobiček: kako naša blagovna znamka vpliva"

Pri InaEssentials verjamemo v vračanje skupnostim, ki so nas podprle. Zato smo ponosni, da pripadnikom manjšinskih skupin ponujamo zaposlitvene možnosti, jim pomagamo pri preživetju in jim zagotavljamo svetlejšo prihodnost. Z izbiro naših ekoloških izdelkov ne izboljšate samo svojega zdravja in lepote, temveč pozitivno vplivate tudi na življenja drugih. Pridružite se nam pri ustvarjanju sprememb še danes.