Zakaj potrebujete meliso za popolno nego kože po sončenju

InaEssentials-Eko-Melisina-Vodica


Neizmerno obožujemo sončno poletno vreme! Ne maramo pa sončnih opeklin ... Na srečo je naša družina razvila popolno zaščito za kožo s sončnimi opeklinami - 100 % EKO MELISINO VODICO.

Poletje je naš najljubši letni čas, saj veliko časa preživimo zunaj, ko obdelujemo svoje čudovite nasade zdravilnih zelišč, ki se nahajajo v osrčju Bolgarije. In včasih … nas, hočeš nočeš, opeče sonce! Zato je bila želja naše družine najti naravno rešitev za to kožno nevšečnost. In želja se je uresničila s tem čarobnim zeliščem - meliso! Hidrolat melise je mali čudež narave. Sončne opekline lahko zmanjša za celo 60 %!

InaEssentials-Eko-Melisina-Vodica


Zelo cenimo, ko lahko ob nekaj prostih dnevih tople poletne dni brezskrbno preživimo na plaži. Med počitkom in zagorelostjo pa ne smemo zanemariti nege kože. V tem letnem času je skoraj ni bolj neprijetne stvari kot so sončne opekline – luščenje kože ter razna draženja so izjemno pogost spremljevalni znak.

Ampak ne skrbite! Ekipa InaEssentials je pripravila koristne nasvete za popolno naravno nego po sončenju. Namignemo vam, da le-ta vključuje enega naših najbolje prodajanih izdelkov - 100 % EKO MELISINO VODICO.

Če vas zanima več o tem izdelku in želite izvedeti tudi nasvete in trike za lepo in zdravo kožo, KLIKNITE TUKAJ IN PREBERITE VEČ:

InaEssentials-Preberi-več

Uporabni nasveti in triki za nego kože po sončenju, ki jih zagotovo še ne poznate

📌100 % vračilo kupnine - Brez vprašanj📝Od leta 2021 se držimo gesla "Vse za kupca". To pomeni, da vam, če niste zadovoljni z učinki izdelka, povrnemo celoten znesek kupnine.

InaEssentials-Kupi-Tukaj

InaEssentials

Napišite komentar

Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti